Ashley Young'dan Coronavirüs Tavsiyeleri!

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) kulüplerinden Inter'de top koşturan Ashley Young, Milano'daki yeni tip koronavirüs (kovid-19) deneyimlerini insanlara aktardı.

25.03.2020-12:07 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-12:03) Ashley Young'dan Coronavirüs Tavsiyeleri!
Resmi Twitter hesabından takipçilerine çağrıda bulunan 34 yaşındaki yıldız futbolcu, "Herkese merhaba, şu anda virüsün merkez üssü İtalya'da yaşıyorum ve düşüncelerimi paylaşmak istedim." sözlerini yazdı.

Virüsün hızla yayılmmasında süpermarketlerin başlıca risk noktalarından bir tanesi olduğunu belirten İnter'li oyuncu şöyle devam etti:

"İtalya'da süpermarketler sürpriz bir şekilde sakin. Kimse yiyecek için kavga etmiyor. Boşaltılmış raflar ve fırsatçılık yapmak için ürünlerini saklayan çalışanlar yok. Neredeyse her evden 1 kişi alışveriş yapıyor."

Ashley Young, asansöre en çok 2 kişiyle bindiğini ve uzak köşelere geçerek arkalarını döndüklerini söyledi.

En ciddi meselenin güvende olmak olduğunu dile getiren yıldız, evinde yaşamayan herkeste virüs varmış gibi davranılmasının gerektiğini vurguladı.

Ashley Young, "Biz burada bunu yapıyoruz, bu aşırı tepki değil güvende kalmanın yolu. Ve diğer insanların da size böyle baktığını unutmayın. Kötü bir şey değil, kendinizi ve diğerlerini korumanın tek yolu bu." diyerek bitirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal