Artemis Halı halka arz ne zaman yapılacak? Katılım endeksine uygun mu, hisse fiyatı ne kadar?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Artemis Halı halka arz başvurusunu onayladı. Şirketin halka arzı hakkında daha fazla bilgiye edinmek isteyenler ise internete yöneldi. Peki Artemis Halı halka arz ne zaman yapılacak? Katılım endeksine uygun mu, hisse fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde…

27.02.2024-10:14 - (Son Güncelleme: 27.02.2024-10:14) Artemis Halı halka arz ne zaman yapılacak? Katılım endeksine uygun mu, hisse fiyatı ne kadar?

Borsa İstanbul’da halka arz akımı, son haftalarda yeniden hareketlendi. SPK’nın son onayladığı şirketlerden birisi olan Artemis Halı’nın halka arz talep toplama işlemleri yatırımcıların gündemini meşgul ediyor. Peki Artemis Halı halka arz ne zaman yapılacak? Katılım endeksine uygun mu, hisse fiyatı ne kadar?

Artemis Halı halka arz ne zaman yapılacak?

Artemis Halı AŞ'nin halka arz süreci, talep toplama aşaması 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Şirketin halka arzı, ARTMS.HE koduyla Info Yatırım Menkul Değerler AŞ aracılığıyla hayata geçirilecek.

Artemis Halı hisse fiyatı ne kadar?

Şirketin halka arz fiyatı pay başına 25,35 lira olarak belirlenmiş olup, 20 milyon lira sermaye artırımını içeren payları satışa sunulacak. Bu şekilde, şirketin toplam hisselerinin yüzde 28,57'si halka arz edilmiş olacak.

Artemis Halı Halka Arz

Artemis Halı halka arz büyüklüğü ne kadar?

Artemis Halı’nın halka arz büyüklüğü 507 milyon TL olarak belirlendi.

Artemis Halı halka arz katılım endeksine uygun mu?

Artemis Halı katılım endeksine uygun.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal