Hakkari'deki Dilimli Barajı kısmen dondu: Ortaya eşsiz görüntüler çıktı!

Türkiye’nin her bölgesinde kış mevsimi aynı geçmiyor. Doğu kara teslim olmuş durumda. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde günlerdir etkili olan aralıksız kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Dilimli Barajı kısmen donduğu görüldü.

27.02.2024-09:53 - (Son Güncelleme: 27.02.2024-11:35) Hakkari'deki Dilimli Barajı kısmen dondu: Ortaya eşsiz görüntüler çıktı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kar yağışından sonra gelen dondurucu soğuk, bölgede hayatı durma noktasına getirdi. Yüksekova-Esendere kara yolu üzerindeki Dilimli Barajı'nın yüzeyi ise etkili olan şiddetli soğuklar nedeniyle donduğu görüntüler ortaya çıktı.

Meraklısı soluğu Dilimli Barajı’nda aldı!

Doğa olayları tüm güzelliğini cömertçe sunmaya devam ediyor. 2 yıl önce faaliyete giren Dilimli Barajı'nın donmasıyla güzel görüntüler de ortaya çıktı. Güzel görüntüler yakalama meraklıları da anı kaçırmadan fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

Yüksekova Dilimli barajı

Havalar acayip soğudu!

Hem anın tadını çıkartmak hem de fotoğraf çekmek için bölgeye geldiğini belirten İslam Geçirgen, “Yüksekova büyük kış süreci yaşıyor ve bir haftadır acayip havalar soğudu. Havaların soğumasıyla Dilimli Barajı kısmen donmuş durumda. Biz de o anları kaçırmamak için o güzel manzaraya karşı fotoğraflar çektik” şeklinde konuştu.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal