Arsenal Everton maç özeti ve golleri izle S Sport Plus | Arsenal Everton youtube geniş özeti ve maçın golleri

İngiltere Premier Ligi’nde sezonun son haftasının tüm karşılaşmaları bugün oynanacak. Bugünün maçlarından birisi olan Arsenal Everton maçının özetini izlemek isteyenler internet üzerinden Arsenal Everton maç özeti ve golleri izle S Sport Plus, Arsenal Everton youtube geniş özeti ve maçın golleri sorgulamaları yapmaya devam ediyor.

22.05.2022-19:30 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-19:30) Arsenal Everton maç özeti ve golleri izle S Sport Plus | Arsenal Everton youtube geniş özeti ve maçın golleri

İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk yarışı kadar Şampiyonlar Ligi yarışı da nefesleri kesiyor. Günün merak edilen mücadelelerinden birisi olan Arsenal Everton maçı nefesleri kesecek. Ligde 66 puanla 5. sırada yer alan Arsenal Everton karşısında kazanarak dikkatlerini Norwich City Tottenham maçına çevirecek. Geçen hafta Crystal Palace karşısında müthiş bir geri dönüşle 3-2 kazanan ve ligde kalan Everton ise rakibine çelme takmaya çalışacak.

Arsenal Everton maçı ne zaman ve saat kaçta?

İngiltere Premier Ligi 38. hafta karşılaşması olan Arsenal Everton mücadelesi bugün saat 18.00’de Emirates Stadyumu’nda oynanacak. Bu kritik karşılaşma S Sport Plus ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Arsenal Everton

Arsenal Everton maçı hakemi kim olacak?

Arsenal Everton maçında Andre Marriner düdük çalacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta Everton Arsenal’i 2-1 mağlup etmişti.

Arsenal Everton maçının önemli anlarını maçın sona ermesinin ardından S Sport’un Youtube kanalında izleyebilirsiniz.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal