Arka Sokaklar Dizisinin Başarılı Oyuncusu Can Nergis Sosyal Medyadan Acı Haberi Duyurdu!

Ünlü oyuncu Can Nergis babasından aldığı kötü haberle adeta yıkıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından acısını paylaşan Nergis, takipçilerinden dua istedi.

27.01.2022-13:08 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-13:38) Arka Sokaklar Dizisinin Başarılı Oyuncusu Can Nergis Sosyal Medyadan Acı Haberi Duyurdu!

Yer aldığı birçok projeyle adından bahsettiren ünlü oyuncu Can Nergis’i kahreden acı haber geldi. Gösterdiği başarılı oyunculuk performansıyla kısa sürede üne kavuşan ünlü oyuncu Can Nergis, babasının vefat haberiyle adeta yıkıldı. Ansızın gerçekleşen bu ölüm sonrası zor günler geçiren başarılı oyuncu Nergis, babasının vefat haberini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Babasının fotoğrafını paylaşıp üzerine de duygusal bir not düşen Nergis’e, binlerce yorum ve taziye mesajı yağdı. Ünlü oyuncu paylaşımından sonra takipçilerinden dua ve helallik isterken, Nergis’in yakın dostları da oyuncuya mesajlarını iletti. 

NERGİS: GÜZEL ADAMDIN BABAM

Ekranların sevilen oyuncusu eski model Can Nergis, ‘’Her Şeye Rağmen’’ dizisiyle oyunculuğa geçmişti. Televizyon ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar ve Börü gibi dizilerde de boy gösteren ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden kötü haberi duyurdu. Babası Emin Yalçın Nergis’in hayatını kaybettiğini ve zor günler geçirdiğini duyuran ünlü oyuncu, aldığı bu haberi kişisel hesabından paylaşarak sevenleriyle paylaştı. Dua ve helallik isteyen ünlü oyuncu babasının fotoğrafını paylaşarak; ‘’Güzel adamdın babam... 'Yeşil' lakaplı babam Emin Yalçın Nergis hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bugün Adana Asri Mezarlığı'na defnedilecektir. Helalliğini ve dualarınızı eksik etmeyin dostlar’’ ifadelerini kullandı. Bugün Adana Asri Mezarlığına defnedilecek olan baba Emin Yalçın Nergis, dostları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanacak. 

arka sokaklar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal