Arka Sokaklar Ne Zaman Başlıyor?

Ekranlarda sezonlardır yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar sezon finali yapmıştı. Fenomen olan dizinin yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağını ise izleyiciler merak ediyor. Peki, Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

04.09.2021-11:22 - (Son Güncelleme: 04.09.2021-11:22) Arka Sokaklar Ne Zaman Başlıyor?

Arka Sokaklar'ın sezon finali yapmasından sonra dizinin başlayacak olan yeni bölümleri merak konusu olmuş durumda. Fenomen diziye yeni sezon içerisinde yeni karakterlerin de dahil olması öngörülüyor. Peki, Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar ne zaman başlıyor?

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizilerinden birisi olmayı başaran ve sezonlardır ekranlarda kalmayı başarısını elde eden Arka Sokaklar'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı sevenleri tarafından merak ediliyor. Arka Sokaklar'ın 16. sezonu ile ekranlardaki yerini alması büyük bir merak ile bekleniyor.

Yeni sezonu ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan fenomen yapımın sıkı takipçileri Eylül ayının gelmesi ile birlikte dizi ile ilgili sorgulamaları internet tarayıcılarında gerçekleştiriyor. Dizinin yeni sezonu için henüz kesin bir tarih bilgisi paylaşılmış değil. Fakat bununla ilgili yeni sezon dizileri, Eylül ayı içerisinde başlamakta. Bu sebeple de sevilen dizinin de bu ay içerisinde ya da yakın bir tarih içerisinde ekranlara dönerek başlaması bekleniyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Oya Okar, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ile birlikte Ozan Çobanoğlu'nun paylaşmış olduğu, Ela Yörüklü, Yiğitcan Ergin, Tunç Oğuz ile birlikte Gizem Terzi'nin dizi içerisinde önemli karakterlere hayat vermiş olduğu sevilen dizi Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosuna iki yeni isim katılmış durumda.

Oğuz Peçe, diziye 'Komiser Yardımcısı Emre' rolü ile dahil oldu. Oyuncu Deniz Çatalbaş da yeni sezon içerisinde 'Komiser Yardımcısı Aslı' karakteri ile seyirci karşısında ekranlara gelecek.

SEVİLEN DİZİ ARKA SOKAKLAR'DAN KİMLER AYRILDI?

16 sezon süresince Kanal D ekranlarında büyük bir ilgi ile izlenen ve hatrı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan Arka Sokaklar, yeni sezonu için gün saymaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonu içerisinde ayrılan oyuncular olmasından ötürü büyük birtakım değişiklikler olması bekleniyor.

Dizi ekibi yaz süresince, diziden ayrılmış olan oyuncuların yerini doldurmak için anlaşmalar yapmak ile uğraştı. Dizinin hayranları ise net bir şekilde kimin gidip, kimin geldiğini öğrenmek istiyor ve 'Arka Sokaklar dizisinden kimler ayrıldı, kadroya kimler dahil oldu?' sorusunu büyük bir merak ile araştırıyor.

Sevilen diziden Merve Oflaz, Onur Bay ve Yüsra Geyik'in veda ettiği diziden, son olarak da Ali karakterine hayat veren oyuncu Alp Korkmaz ayrılmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal