Arda Turan'dan şok itiraf: 13.9 milyon doları elden verdim!

Futbol dünyasından yıldız isimleri 25 milyon dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan, “Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum” diyerek savunma yaptı. Arda Turan ise “13 milyon 900 bin doları Erzan'a elden verdim. Bütün birikimim bir anda gitti” sözleriyle isyan etti. İşte detaylar...

22.11.2023-09:38 - (Son Güncelleme: 22.11.2023-17:31) Arda Turan'dan şok itiraf: 13.9 milyon doları elden verdim!

İstanbul'da özel bir bankada şube müdürüyken 'gizli fon' yöntemiyle yüksek kâr vaat ederek futbol dünyasının yıldız isimlerinden Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi 18 kişiyi tam 25 milyon dolar dolandırdığı öne sürülen Seçil Erzan, hakim karşısına çıktı. Erzan, her şeyin gereksiz özgüveninden kaynaklandığını iddia ederek, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Galatasaray futbolcularıyla yakın olduğum dönem paralarını değerlendirmek için destek oldum ama paralarını üzerime almadım. Bu insanların faiz adı altında aza tamah etmemeleri beni bu hale getirdi. Dolandırıcı olsaydım kimseye senet vermezdim. Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" sözleriyle kendini savundu.

''Beni sık sık arayıp bunalttı''

İddianamede ifadesi yer alan Arda Turan'ın, Seçil Erzan'ın kendisini sık sık arayıp bunaltttığını "Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil' sözleriyle kandırdığını ifade etti.

arda

''Bütün birikimimi çaldı''

Turan, Erzan'a tam 13 milyon 900 bin doları elden verdiğini, Erzan'ın da kendisine 6 milyon 400 bin doları geri ödediğini, banka kaşeli ve ıslak imzalı belge verdiğini bildirerek "Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak yok etmiştir. Çok üzgünüm, bu olay beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti" dedi. Mahkemede tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar verilirken, duruşma 12 Ocak 2024'e ertelendi.

''Emeğimi zimmetine geçirdi''

Emre Belözoğlu da Volkan Bahçekapılı'nın aracılığıyla verdiği paralara ilişkin toplamda 3 milyon 300 bin dolar fonda alacağı olduğuna dair Erzan tarafından belge verildiğini söyleyerek "23 yıldır futbolcuyum, 2 senedir teknik direktörüm. 13 yaşımdan beri aileme bakıyorum. Tüm birikimimi beni kandırarak zimmetine geçirmiştir" cümlelerini kaydetti.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal