Arda Güler’in Real Madrid kariyeri kısa sürüyor: Yeni takımı belli oldu

Dünya devi Real Madrid’de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre genç futbolcu devre arasında Sevilla’ya kiralık olarak gönderilecek.

11.09.2023-11:16 - (Son Güncelleme: 11.09.2023-17:05)

Fenerbahçe’den 17,5 milyon Euro bedelle Real Madrid’e Transfer olan Arda Güler, sakatlığı sebebiyle henüz yeni takımıyla bir maça çıkmadı. 

Sakatlığını yeni yeni atlatmaya başlayan 18 yaşındaki yıldız ile ilgili eflatun beyazlı takımdan flaş bir karar geldi.

Ocak ayında Sevilla’ya gidiyor

A Spor'un İspanyol basınından derlediği habere göre; Arda Güler ocak ayında Real Madrid'den ayrılabilir.

Arda Güler Sevilla

Real Madrid, Arda Güler'in fiziğini mümkün olduğu kadar güçlendirmek istiyor. Ancak bunu yaparken top sürme çevikliğinin de azalmasını önlemek istiyor.

Eflatun beyazlı takımın, 18 yaşındaki orta sahanın patlayıcılığını ve gücünü artırma adına çalışmalar yaptırması bekleniyor. Arda Güler'in ise Real Madrid'in bu önerisine uyacağı kaydedildi.

Düzenli olarak forma giymesini istiyorlar

Real Madrid, Arda'nın fiziksel gelişiminin yanı sıra ocak ayında düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralama kararı aldı. Bu doğrultuda Sevilla'nın, genç oyuncuyu ocak ayında transfer etmek istediği ve tüm taraflar için en iyi seçeneğin bu olacağı bildirildi.

Real Madrid'in transfere olumlu yanıt verdiği ve Sevilla'nın Arda'nın tüm transfer yükümlülüklerini üstleneceği ifade edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal