Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Rabia Birsen Göğercin kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyon lira değerindeki soruyu bilen Rabia Birsen Göğercin, sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. İnsanlar genç yarışmacı hakkında araştırma yapmak üzere arama motorlarına yöneldi. İşte Rabia Birsen Göğercin hayatı ve biyografisi…

11.09.2023-10:55 - (Son Güncelleme: 11.09.2023-17:05)

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster’de yarışan Rabia Birsen Göğercin, tüm soruları doğru yanıtlayarak 1 milyon TL değerindeki son soruyu açtırmayı başardı. Son soruda da hata yapmayarak büyük ödülün sahibi olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Rabia Birsen Güvercin hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarına yöneldi.

Rabia Birsen Göğercin kimdir?

1999 doğumlu olan Rabia Birsen Göğercin, uzun süredir Ankara’da yaşadığını belirtti. Aslen Konyalı olan Göğercin, Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu.

Rabia Birsen Göğercin

Hayvanlarla arasının çok iyi olduğunu ifade eden genç yarışmacı, geçtiğimiz yıl yaşadığı kazadan bahsetti.Kıyma makinesine kolunu kaptıran genç kız, bir yıl önce kolunu kaybettiğini anlattı. Rabia Birsen Göğercin'in hayat enerjisi herkesin dikkatini çekti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal