Apple Cihazınızı Tamir Etmek İçin Evinize Gelecek

Günümüzde alışverişlerde satış öncesi olduğu kadar satış sonrası destek de tüketici kararını etkileyen bir faktör olarak öne çıkıyor. Apple bu durumu bir adım daha öteye taşıyacak adımlar atıyor. Şirket başlattığı yeni onarım hizmeti programı ile birlikte cihazınızı onarmak için evinize kadar gelmeyi planlıyor.

03.02.2020-16:28 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-16:28) Apple Cihazınızı Tamir Etmek İçin Evinize Gelecek

İlk aşamada Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisindeki altı şehir için geçerli olacak olan bu program kapsamında Apple, bozulan cihazınızın tamirini evinizde ya da ofisinizde gerçekleştirecek ve hızlı bir şekilde size geri teslim edecek. Şirketin destek sayfasında fark edilen bu program yerinde tamir olarak adlandırılmış durumda.

Yerinde onarım hizmeti şu an oldukça sınırlı bir hizmet alanını kapsıyor. Hizmetin şu an için San Francisco, Los Angeles, New York, Chicago, Houston ve Dallas sınırlarında mevcut olduğunu söyleyelim. Şirket bu programın ayrıntılarında "Yerinde servis, belirli yerlerde mevcut olabilir." ifadelerine yer vermiş durumda.

Aslında Apple için yerinde onarım hizmeti pek de yeni sayılmaz. Şirket hali hazırda AppleCare for Enterprise dahilinde kuruluşlar için bu hizmeti sunuyor. Ancak bireysel müşteriler için oldukça yeni ve heyecan verici bir adım olduğunu söyleyebiliriz.

Bu hizmet şu anda sadece ekran onarımını kapsıyor ve evinize gelindiği için ek bir ücret alınabileceği konusunda uyarı yapılıyor.

Yerinde onarımın sunduğu kısıtlı sayıda onarım seçeneği ve ekstra ücret alınıyor olması yerinde onarımın herkes için iyi bir seçenek olmayacağı anlamına geliyor. Yine de ihtiyacınız olduğunda böyle bir seçeneğe sahip olduğunuzu bilmek güzel bir şey gibi görünüyor.

 

Apple başlangıç olarak belirlediği pilot illeri uygulamanın başarılı olması halinde genişletmeyi düşünüyor. Avrupa’ya bu sistemi getirmesi halinde uygulamanın Türkiye’de de olacağı bekleniyor. Yeni bir gelişme olduğunda yine sizlerle paylaşacağız.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal