AÖL Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

Koronavirüsten dolayı ertelenen Açıköğretim sınavları 25 Şubat'tan itibaren yapılmaya başladı. Sınavlar 1 Mart 2021'de son buldu. Bununla birlikte birçok öğrenci AÖL sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. Peki AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?

03.03.2021-15:11 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-15:11) AÖL Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüsten dolayı birçok sınavı ertelemiş ve ertelenen sınavlar 2021 yılı itibarıyla başlamıştı. Ertelenen sınavlardan biri de Açıköğretim Lise sınavlarıydı. AÖL sınavları 25 Şubat'ta başladı ve 1 Mart'ta sona erdi.

Bununla birlikte birçok öğrenci sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?

AÇIKÖĞRETİM LİSESİ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Pandemiden dolayı çevrimiçi olan Açıköğretim sınavlarında heyecanlı bekleyiş sürüyor. İlk dönem uzaktan eğitim şeklinde yapıldığı için sınav 100 puan üzerinden değerlendirildi. Bununla birlikte yanlış yapılan cevaplar, doğru cevapları etkilemedi.

Her ders için 4 seçenekli 20 sorudan oluşan sınavın sonuçları https://aol.meb.gov.tr/ internet sitesinde açıklanacak. Ancak henüz sonuçlarla ilgili bir paylaşım yapılmadı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 15 Mart'tan sonra sonuçları açıklaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
MEB
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal