AÖF final sınavı tarihleri belli mi, ne zaman yapılacak? 2022 AÖF dönem sonu sınav tarihleri

Binlerce AÖF öğrencisi final sınav tarihlerini araştırıyor. Vize sınavlarının bitiminden sonra notların açıklanmasını beklerken aynı zamanda dönem sonu sınav tarihlerini de merakla bekliyorlar. Biz de bu haberimizde konuya ilişkin detaylardan bahsettik.

05.04.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-14:49) AÖF final sınavı tarihleri belli mi, ne zaman yapılacak? 2022 AÖF dönem sonu sınav tarihleri

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri yeni dönemde final sınavlarının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Geçtiğimiz günlerde vize sınavlarının yapılmasının ardından şimdi de dönemin son sınavı olan final sınavlarının tarihi merak konusu oldu. Biz de haberimizde konuya ilişkin detaylardan bahsettik.

AÖF final sınavları ne zaman yapılacak?

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri vizeleri verdikten sonra şimdi de final sınav tarihlerini araştırmaya başladı. AÖF final sınavları 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak. Öğrenciler sınav yerlerini ve sınav saatlerini ilerleyen günlerde sistem üzerinden görebilecekler.

AÖF sınavları

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak?

Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin merak ettiği konular arasında yaz okulu sınavlarının ne zaman yapıldığı da yer alıyor. Final sınavları 21-22 Mayıs tarihlerinde yapılacak iken yaz okulu sınavları ise 13 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal