AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav soruları ve cevapları 2022

2 ve 3 Nisan tarihlerinde yapılan AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınava giren adaylar sabırsızlıkla girmiş oldukları AÖF sınavının sonuçlarını araştırıyorlar.

05.04.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-10:24) AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav soruları ve cevapları 2022

Açık Öğretim Fakültesi sınavları 2 Nisan ve 3 Nisan tarihlerinde yapılmıştı. Yapılan bu sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Sınav soru ve cevapları giren adaylar tarafından merak konusu oldu. 

AÖF kimler girebilir? 

AÖF, üniversite okumak isteyipte, maddi zorluklar yüzünden okuyamayan ya da ikamet ettiği şehir içinde üniversite kazanamayan fakat farklı bir şehirde okuma imkanı olamayan, örgün eğitim veren üniversitelerde okuma şansı yakalayamamış öğrencilere büyük kolaylık sağlayan bir sistemdir. 

Şuan tek tarih belirlenmeyen AÖF sınav sonuçları için geçtiğimiz dönemdeki sınav sonuçlarını açıklama tarihlerine baktığımızda sınavdan sonra 10 ila 15 gün arasında açıklanmıştır. 

Sınav soru ve cevap anahtarı ise 7 gün içerİsinde yayınlanmaktadır. Sınava giren adaylar Anadolu mobil uygulaması yada ekampüs sisteminden sorulara ulaşım sağlayabilecekler.

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal