AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF 2022 bahar dönemi sınav tarihleri açıklandı mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin (AÖF) bahar dönemi sınavları hakkındaki son dakika gelişmeleri öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF 2022 bahar dönemi sınav tarihleri açıklandı mı? Soruların yanıtları haberimizde...

28.03.2022-17:41 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-17:41) AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF 2022 bahar dönemi sınav tarihleri açıklandı mı?

Eğitim hayatlarına açıktan okuyarak devam eden binlerce öğrenci Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin (AÖF) bahar döneminde yapılacak olan sınavlar hakkındaki son dakika gelişmelerini büyük bir dikkatle takip ediyor. AÖF kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra AÖF bahar dönemi sınavlarının ne zaman yapılacağını merak etmeye başlayan öğrencilerin merakla beklediği açıklama Anadolu Üniversitesi’nden geldi. Anadolu Üniversitesi’nin AÖF bahar dönemi sınav giriş belgelerini yayınladığı açıklandı. Bu haberle birlikte öğrenciler ‘’AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF 2022 bahar dönemi sınav tarihleri açıklandı mı?’’ sorularının yanıtlarını arama motorları üzerinden araştırmaya başladı.

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AÖF bahar dönemi sınavlarının belgeleri açıklanırken, sınavlarrın ne zaman yapılacağı da belli oldu. Buna göre AÖF bahar dönemi sınavları 2-3 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak. AÖF bahar dönemi sınav giriş belgeleri ise E-Devlet sistemi üzerinden alınabilecek.

AÖF bahar dönemi

Yüz yüze yapılacak olan AÖF ara sınavlarının giriş belgelerini almak isteyenler aof.anadolu.edu.tr adresinde yer alan ‘’Öğrenci Otomasyonu’’ bölümünden alabilirler. Belgelerini E-Devlet sistemi üzerinden almak isteyen öğrenciler ise E-Devlet’e T.C kimlik numaraları ve E-Devlet şifreleriyle birlikte giriş yaparak belgelerini edinebilirler.

AÖF bahar dönemi ara sınavları 2-3 Nisan 2022, AÖF bahar dönemi final sınavları 21-22 Mayıs 2022 ve AÖF yaz okulu sınavı ise 13 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleşecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal