Anthony Nwakaeme İçin 10 Milyon Euro!

Trabzonspor'da son 2 sezondur başarılı bir performans gösteren Anthony Nwakaeme için Al Ahli takımı iletişime geçti. 31 yaşındaki deneyimli futbolcu Nwakaeme için 10 milyon euro civarı bir bonservis belirleneceği de iddialar arasında.

27.04.2020-14:10 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-18:03) Anthony Nwakaeme İçin 10 Milyon Euro!

Trabzonspor'da son 2 sezondur asistleri ve golleriyle başarılı bir performans gösteren Anthony Nwakaeme için sürpriz bir iddia ortaya çıktı. Suudi Arabistan medyasından yapılan haberlerde; Al Ahli takımının Nijeryalı futbolcuyu takip ettiği ifade edildi.

Suudi Arabistan temsilcisinin teknik direktörü Vladan Milojevic'in Nwakaeme'yi takip ettiği ve bu konuda olumlu not verdiği açıklandı. Trabzonspor'la iletişime geçmeyi planlayan Al Ahli'nin sözleşmesiyle birlikte futbolcuyu satın almak istediği iddia edildi.

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Nwakaeme için 10 milyon euro civarı bir fiyat isteneceği de iddialar arasına girdi. Eğer bu transfer olursa Nwakaeme, Nijeryalı oyuncular arasında en değerli futbolcular arasında yer alacak. Ayrıca 30 yaş üstü Nijeryalı yıldızlar içerisinde de en değerli futbolcu durumuna yükselecek.

Anthony Nwakaeme bu sezon 37 resmi karşılaşmada 13 gol atarken 11 de asistlik performans göstermişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal