Antalya'da Akıl Almaz Olay: Üstü Kirli Diye İşçisini Bagaja Koydu!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir inşaat firmasının sahibi olduğu söylenen bir kişi, arabası kirlenmesin diye işçiyi koltuk yerine bagajda taşıdı. İşte detaylar...

14.01.2022-12:20 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-16:21)

Antalya'da bir inşaat firması sahibi olduğu iddia edilen şahıs, ayakkabısını değiştirmek için yapı markete götürdüğü işçiyi üzeri kirli diye koltuk yerine bagajda taşıdı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Bu durumu fark edenler ise olaya büyük tepki gösterdi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşanan bu akıl almaz olayda, iddiaya göre inşaat sektöründe iş yapan bir firma sahibi, yanında çalışan işçiye  çalışırken giymek üzere ayakkabı aldı ama numarası küçük geldi. Durum böyle olunca patron, işçiyi mağazaya arabasının bagajına koyarak götürdü. 


KİRLİ DİYE BAGAJA KOYDU

Yapı marketin önüne gelindiğinde ön ya da arka koltuk yerine açılan bagajdan inen işçiyi görenler hayrete düştü. Bagajdan inip yapı markete giren ve ayakkabısını değiştiren işçi, tekrar bagaja bindi ve kapısı bir vatandaşın yardımıyla kapatıldı.


SOSYAL MEDYADAN GÖRENLER BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Görenlerin büyük tepkisine yol açan bu akıl almaz olay, cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı. Araç sahibi ise, işçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda gitmek istediğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal