Ankara'da skandal olay: Yaşlı kadın alışveriş fiş tutarı 50 liranın altında kaldığı için market servisinden indirildi

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşlı bir kadın alışveriş alışveriş fiş tutarının ‘50 Türk Lirası’ altında kaldığı için marketin servis aracından şoför tarafından indirildi. Servis şoförüne diğer yolcular tepki gösterirken, yaşlı kadın ise olay yerinden uzaklaştı.

11.04.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-13:57)

Ankara’nın Yenimahalle ilçesi skandal bir olay meydana geldi. Skandal olay İlkyerleşim Mahallesi Batıkent Bulvarı konumunda bulunan bir marketin otoparkında meydana geldi. Olay yerinden aktarılan bilgilere göre, marketten alışveriş yapan yaşlı bir kadın, marketin servis aracına binmek istedi. 

Yaşlı kadını servisten indirdi

Fakat marketin servis aracında görevli şoför yaşlı kadının fişini kontrol ettiği zaman marketten 50 TL’nin altında alışveriş yaptığı gerekçesiyle yaşlı kadına servisten inmesi gerektiğini söyledi. Şöförün ikazı üzerine servisten inen yaşlı kadın ise arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan skandal olaya şahit olan diğer yolcular ise duruma  tepki gösterdi.

Ankara'da Skandal Olay!

Yasal işlem uygulanacak

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin yaptığı açıklamada yasal işlemlere başlayacaklarını belirterek: "Konuyla ilgili olarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhâl uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal