BUDO hangi seferleri iptal edildi, iptal olan seferler hangileri? BUDO seferleri ne zaman başlayacak? 11 Nisan 2022 iptal olan BUDO seferleri

Marmara bölgesinde oluşan olumsuz hava koşulları BUDO seferlerinde iptal kararı alınmasına neden oldu. Peki, BUDO hangi seferleri iptal edildi, iptal olan seferler hangileri? BUDO seferleri ne zaman başlayacak? İşte, 11 Nisan 2022 iptal olan BUDO seferler..

11.04.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-10:21) BUDO hangi seferleri iptal edildi, iptal olan seferler hangileri? BUDO seferleri ne zaman başlayacak? 11 Nisan 2022 iptal olan BUDO seferleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yayınladığı hava durumu tahminlerinde Marmara Bölgesi'nin fırtınanın etkisi altına gireceğini bildirmişti. Bu açıklamanın hemen ardından ise bölgede şiddetli fırtına etkisini göstermeye başladı.

Marmara bölgesinde meydana gelen olumsuz hava muhalefeti sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılıklı olarak yapılan deniz otobüsü seferlerinin bazılarında iptal kararı alındı.

BUDO hangi seferleri iptal edildi, iptal olan seferler hangileri?

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO)resmi internet sitesinde olumsuz hava şartlarından dolayı bazı seferlerin iptal edildiği bildirilirken hangi seferlerin yapılamayacağı bilgisi de paylaşıldı.

BUDO hangi seferleri iptal edildi, iptal olan seferler hangileri?

Meteoroloji'den elde edilen verilere dayanılarak Marmara Bölgesindeki şiddetli fırtınanın da etkisiyle 11 Nisan 2022 iptal olan BUDO seferleri şöyle sıralandı:

07.00 - Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci),

08.30 - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya),

09.30 - Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci),

09.30 - Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas),

10.00 - Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci),

10.30 - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal