Fatih'te yaşlı kadını almayan taksiciler trafikten men edildi

Geçtiğimiz gün Fatih'te yaşlı kadını taksiye almayan taksiciler polis ekipleri tarafından yakalandı. Taksicilerin araçları üç gün süre ile trafikten men edildi. Ruhsatları ise askıya alındı.

23.03.2022-10:53 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-16:39)

İstanbul Fatih’te hastaneden çıkan yaşlı bir kadının kendisini almayan taksicilere, “Taksi ne olur beni al” diyerek yalvardığı görüntüleri kısa süre içerisinde kamuoyundan ve sosyal medyadan çok sayıda tepki almıştı. Kısa mesafe olduğu için taksicilerin almadığı yaşlı kadının zor anları bir otobüs sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansımıştı. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri tarafından taksi şoförleri yakalandı. 

Trafikten men edildi

İstanbul Fatih'te hastaneden çıkan yaşlı kadını araçlarına almayan taksiciler polis ekipleri tarafından yakalandı. Cezai işlem uygulanan taksicilerin araçları üç gün süre ile trafikten men edilirken, ruhsatları ise askıya alındı.

Yaşanan skandal olaya ait görüntüler, geçtiğimiz gün Fatih'te bulunan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinin acil çıkış kapısında meydana gelmişti. Olay günü saat 14.00 sıralarında hastaneden çıkan yaşlı bir kadın taksiye binerek evine gitmek istedi. Fakat taksiciler durmayarak yollarına devam etti. Yaşanan olay anları ise bir belediye personeli anbean kayda almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal