Ankara Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

TRT'nin yeni dizisi Kod Adı Teşkilat için isim değişikliği yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin yeni adının Ankara olduğunu açıkladı. İnternet kullanıcıları da Ankara'nın konusunu merak ediyor. Peki Ankara dizisinin konusu nedir? Ankara dizisi ne zaman yayınlanacak?

22.02.2021-17:08 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-17:08) Ankara Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Masumlar Apartmanı, Benim Adım Melek, Gönül Dağı gibi sevilen dizilerin yayınlandığı TRT'den yeni bir dizi haberi geldi. Dizi ilk kez duyurulduğunda adının Kod Adı Teşkilat olacağı açıklanmıştı. Ancak sonradan gelen bilgilere göre dizi isminde değişikliğe gidilerek Ankara adını aldığı öğrenildi.

Dizinin kadrosunda önemli isimlerin bulunduğu Ankara, diziseverler ve internet kullanıcıları tarafından merak edildi. Ankara dizisinin konusu ne? Ankara dizisinin oyuncuları kim? Ankara dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen bu soruların cevapları...

ANKARA DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Ankara dizisinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın yanı sıra Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant, Mesut Akusta ve Atılay Uluışık gibi isimler bulunuyor. Dizinin çekimlerine başlandığı da gelen bilgiler arasında yer aldı. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal, Milliyet gazetesine verdiği röportajda:

“TRT 1’de yayına girecek dizi için çekimlerimiz Ankara’da devam ediyor. Türkiye’nin başardığı birbirinden önemli gizli operasyonlarda, kararlılığı ve zekasıyla ön plana çıkan, ayakları yere sağlam basan gizemli bir karakteri canlandırıyorum. Damara basmayı seven, sonuna kadar giden bir kadın.” ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal