Anadolu Efes’in Eski Yıldızı Tyler Honeycutt Öldürüldü!

Eski Anadolu Efesli basketbolcu Tyler Honeycutt, Los Angeles’ta polislerle girdiği çatışma sonucunda hayatını kaybetti.

07.07.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-16:56)

2016-2017 sezonunda Anadolu Efes’te forma giyen Honeycutt, polislere ateş açmasının ardından Sherman Oaks'ta bir eve saklandı ve evin önüne barikat kuruldu.

Los Angeles polis departmanının yaptığı açıklamaya göre hiçbir polis yara almadı.  28 yaşındaki oyuncuya geri ateş açan polisler, Honeycutt ile bir daha iletişime geçemedi. Ardından eve giren polisler evde bir erkeğin ölü olarak bulunduğunu duyurdu. Çıkan çatışmada ölen ismin Tyler Honeycutt olduğu belirtildi.

Tyler Honeycutt geçtiğimiz yıl Türkiye'de Anadolu Efes takımında forma giymişti. ABD’li oyuncu, son olarak Rus ekibi Khimki’de basketbol yaşantısını sürdürüyordu.

TYLER HONEYCUTT KİMDİR?

Profesyonel basketbol kariyeri boyunca Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Sacramento Kings ve Houston Rockets ekiplerinde forma giyen 2,03 boyundaki ABD'li yıldız, ilk yurt dışı tecrübesini İsrail'in Nes-Ziona ekibinde yaşamıştı.

Kariyerini son olarak Rusya'nın Khimki takımında sürdüren 28 yaşındaki basketbolcu, Rus ekibi ile ULEB Avrupa Kupası şampiyonluğuna uzandı. Sonraki sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Lig ekiplerinden Anadolu Efes 'e transfer olan Honeycutt, Anadolu Efes'ten ayrılmasının ardından tekrar eski takımı Khimki'ye geri dönmüştü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal