Kayserispor’dan Ertuğrul Sağlam’a İmza Töreni!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yaklaşık 2 bin taraftarın katılımıyla Erzurum kampı öncesinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam için imza töreni gerçekleştirdi.

07.07.2018-15:40 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-15:40) Kayserispor’dan Ertuğrul Sağlam’a İmza Töreni!

İmza töreninde konuşan Ertuğrul Sağlam, "Bu tezahüratlar ve bu coşku benim gibi birini dahi çok heyecanlandırdı. Yeni sezon öncesinde müthiş bir motivasyon kazandık'' dedi.

Kayseri'de kendini yabancı hissetmediğinin altını çizen Ertuğrul Sağlam, "Herkes beni soğukkanlı ve oldukça temkinli biri olarak tanır. Ancak bu tezahüratlar ve bu coşku benim gibi birini dahi çok heyecanlandırdı. Sezon öncesinde müthiş bir motivasyon kazandık. Türk futboluna altın harflerle yazılacak başarı öyküsüne imza atacağım bir takımdayım. Burada başarılı olmak adına vizyon sahibi bir başkan, kurumsal nitelikleri uygulayan yönetim, sonbaharda taşınacağımız Avrupa'daki pek çok takıma parmak ısırtacak tesisler, kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubu, kente sahip çıkan il yöneticileri, güçlü bir yerel medya, kentini ve Kayserispor'u çok seven, fedakar ve cefakar bir taraftar grubu bir arada. Çok çalışacağız, birbirimize sarılacağız, sorumluluk alacağız. Fedakarlıkta bulunacağız, taşın altına elimizi koyacağız" ifadelerini kullandı.

48 yaşındaki teknik adam, sarı-kırmızılı ekipte transferin henüz tamamlanmadığını, istediği 4 futbolcunun transfer edildiğini, Erzurum ve Hollanda kamplarının ardından oynanacak özel maçlar ve kadrodan eksilecek futbolculara göre transfer gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Diğer yandan, Kayserisporlu oyunculara Erzurum'da yapılacak kamp öncesinde 2 gün izin verildi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal