03.05.2018-20:34 (Son Güncelleme:04.05.2018-10:20)

YSK Listeyi Açıkladı! 4 Kişinin Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Kabul Edildi

YSK 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde imza toplayıp aday olabilecek kişileri açıkladı. Açıklamaya göre Meral Akşener, Doğu Perinçek, Temel Karamollaoğlu ve Vecdet Öz'ün başvuruları kabul edildi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Cumhurbaşkanı adaylığına zamanı içinde başvuru yapan Doğu Perinçek, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Vecdet Öz'ün başvurularını onayladı.
YSK, Cumhurbaşkanlığı adaylığı amaçlı seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerden, başvurusu onaylananların ilanı ile alakalı kararı duyurdu.
YSK'nin resmi internet sitesinden duyurduğu karara göre, Cumhurbaşkanı adaylığına zamanı içerisinde başvuran Doğu Perinçek, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Vecdet Öz'ün başvurularını onaylandı.
Bu doğrultuda başvurusu onaylananlar için 04-09 Mayıs 2018'de 08.00 -20.00 saatleri içinde ilgili ilçe seçim kurulu başkanlıklarına, seçmenler tarafından başvurularak imza verilebilecek.
YSK ayrıca zamanı içerisinde Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuran Necdet Can, Selami Karagöz ve Bülent Gürkut'un bilgi ve belge eksikliklerini tamamlamadıklarından sebeple başvurularının kabul etmedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr