AK Parti Aday Adayı Tatlıses'ten CHP'ye Atatürk Üzerinden Eleştiri

Ak Parti İzmir milletvekili aday adayı İbrahim Tatlıses, üstü kapalı bir şekilde CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na seslendi. Tatlıses, "Sanatçılara reziller diyerek Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ediyor" dedi.

03.05.2018-20:20 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-20:08) AK Parti Aday Adayı Tatlıses'ten CHP'ye Atatürk Üzerinden Eleştiri

Ad vermeden Kılıçdaroğlu'na çağrı yapan İbrahim Tatlıses "Kendi partisini kuran adama hakaret ediyor. Mustafa Kemal Atatürk değil mi CHP'yi kuran. Sanatkar ve sanatçılar için demedi mi 'Ey efendiler, her şey olabilirsiniz, cumhurbaşkanı olabilirsiniz ama sanatkar olamazsınız'. Sen ne dedin; 'Reziller' dedin.

AFRİN'DEKİ ASKERLERE MORAL VERMEK İÇİN GİDEN SANATÇI GRUBUNDAYDI

AK Parti İzmir vekili aday adayı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan temayül (eğilim) yoklamasında, partililerin oylarını almak için teşkilat gezisini devam ettiriyor. Tatlıses, AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'na gitti. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan personele moral ziyareti için 2 Nisan'da Hatay'a giden sanatçı ekibinde olan İbrahim Tatlıses, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından doğrultulan eleştirilere cevap verdi.

"MEGRİ MEGRİ'Yİ DE DİLO DİLO'YU DA SÖYLERİM"

İsim vermeden Kılıçdaroğlu ile ilgili konuşan Tatlıses şöyle dedi: "Adam kendi partisini kuran adama hakaret ediyor. Mustafa Kemal Atatürk değil mi CHP'yi açan. O değil mi ilk başkanı. Şimdi adam ne dedi bizler için; biz sanatçı değil miyiz? Sanatkar ve sanatçılar. Demedi mi 'Ey efendiler, her şey olabilirsiniz, cumhurbaşkanı olabilirsiniz fakat sanatkar olamazsınız'. Sen ne dedin; 'Reziller' dedin. Neymiş efendim Afrin'e giderek 'Dilo dilo yayları' söylemişiz. Ben, 'megri megri'yi de dilo diloyu da söylerim. Benim için fark yapmaz. Fakat onlar için çok fark ediyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal