02.07.2018-11:01 (Son Güncelleme:02.07.2018-10:48)

YKS'den Çıkan Öğrencinin Açıklamaları Gündem Oldu

YKS sınavları geçen hafta sonu yapıldı. Sınavdan çıkan bir öğrencinin söyledikleri ise dikkat çekti. Görkem Varlık isimli öğrenci, "Hedefim falan yok. O sebeple heyecanlı da değilim. Çünkü okusam aylık 3-3,5 bin lira maaş alacağım, bunun için bu derece kasmaya lüzum yok kafasındayım" dedi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nın birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi için öğrenciler sınava girecekleri okullara koştu.

Esenler Hasip Dinçsoy İlkokulu'na da çok fazla öğrenci sınava girmek için geldi. Öğrenciler heyecanlı olduklarını söyledi.

'OKUSAM AYLIK 3-3.5 BİN LİRA MAAŞ ALACAĞIM'

Sınav için gelen Görkem Varlık da sınava ikinci defa girdiğini söyledi. Varlık'ın açıklamaları ise dikkat çekti. Görkem Varlık, "Hedefim falan yok. O sebeple heyecanlı da değilim. Çünkü okusam aylık 3-3,5 bin lira maaş alacağım, bunun için bu derece kasmaya lüzum yok kafasındayım" dedi.

'İNSANLAR O KADAR BUNALMIŞ Kİ HAYALLERİ YOK'

Varlık'ın "Benim yapım belli. Kendimi tanıyorum. İnsanların burada kasmasına da anlam veremiyorum. Yok işletme okuyacağım; yok yapamazsam, sınava giremezsem yaşamım biter. Bu insanları anlamıyorum. İnsanlar o derece bunalmış ki hayalleri yok. Ben futbol kafasındayım. Bunun için çaba gösteriyorum. Yaşamımı ona adamışım. Bu sınava adayacak halde değilim" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr