22.02.2019-10:34 (Son Güncelleme:22.02.2019-10:21)

Tüm Ciltler İçin Güzellik Tüyoları

Cilt bakımı zahmetli bir iştir. cildin sürekli temiz tutulması gerekir. Temizlenmediği durumlarda yağlanma ve akne oluşumu görülür. Sizler için 5 doğal güzellik tüyosu hazırladık.

Cilt bakımı zahmetli bir iştir. cildin sürekli temiz tutulması gerekir. Temizlenmediği durumlarda yağlanma ve akne oluşumu görülür. Sizler için 5 doğal güzellik tüyosu hazırladık. İşte detaylar...

DOMATES

Cildinizdeki yağ oranını dengelemek için domates birebirdir. Domates cildinizin nemlenmesine ve yenilenmesine yardımcı olur. Cildinizi güneş ışınlarından korumak için doğal bir kalkan oluşturur. Sivilcelerinizin ve aknelerinizin kolayca kurumasını sağlar. Doğal yöntemleri kullanmadan önce alerjiniz olup olmadığından emin olmanız gerekir.

ELMA KABUĞU

Elma besin olarak tüketildiğinde sağlığımıza oldukça faydalıdır. Anca elma kabukları cilde de iyi gelir. Elma kabuklarının sulu kısımlarını yüzünüze masaj yaparak uygulamanız sonucunda cildiniz sıkılaşmaya başlar. Bunun sonucunda sarkmalarınız ve kırışıklıklarınızda azalmalar görülür.

ÇİĞ SÜT

Çiğ sütü pamuk yardımı ile cildinize sürdüğünüzde cildinizde ki gözeneklerin sıkılaşmasını sağlar. Cildinizin genç kalmasını sağlar. Ciltteki pürüzleri onarır. Kuru cildi nemlendirir ve esneklik kazandırır. Ciltte oluşan güneş lekelerini giderir.

KABARTMA TOZU

Kabartma tozu sayesinde cildiniz ölü derilerden arınır. Cildinizde bulunan iltihaplı sivilceleri kurutur ve cildinizin PH seviyesini dengeler. Cilt renginizi doğal yollardan açmanıza yardımcı olur. Güneş yanıklarını geçirir.

ZEYTİNYAĞI

Cildinizparlamasını ve nemli olmasını istiyorsanız tek ihtiyacınız olan zeytinyağı. Cildinizin esnetir ve kırışık oluşumunu engeller. Yüzünüzde ki ölü derileri derinlemesine temizler. Dudak çatlaklarını onarır. Tahriş olmuş bölgeleri iyileştirir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr