09.04.2018-10:18 (Son Güncelleme:09.04.2018-10:33)

Trabzonspor Başkanı Belli Oldu!

Trabzonspor 73. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan başkanlık seçimlerinde Ahmet Ağaoğlu aldığı bin 329 oy ile rakibi Metin Kaya'ya karşı ezici üstünlük sağlayarak yeni başkan oldu.

Trabzonspor Kulübü'nün 73. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için Ahmet Ağaoğlu ve Metin Kaya başkanlık için yarıştı. Ahmet Ağaoğlu toplam bin 329 oy alarak Trabzonspor’un yeni başkanı oldu. Yarışın diğer tarafında bulunan Metin Kaya'nın 211 oy topladı.

Bordo mavili ekibin 73. genel kurulunda Ahmet Ağaoğlu, başkan oldu. Hayri Gür Spor Salonu'nda iki gün boyunca gerçekleştirilen genel kurulda toplam 16 sandıkta bin 691 üye oy kullanıldı. Kullanılan oylardan bin 559’u geçerli oy sayıldı. Genel kurulda 17.00'de oy verme işleminin sonlanmasının ardından yaklaşık 2,5 saat süren oy sayım sonucunda divan başkanı İlhami Algan, Ahmet Ağaoğlu'nun bin 329 oy alarak Trabzonspor Kulübü’nün yeni başkanı olduğunu ilan etti.

Divan başkanı, diğer aday Metin Kaya'nın 211 oy, bağımsız yönetim kurulu adayı Levent Sekban'ın ise 19 oy aldığını duyurdu.

AĞAOĞLU'NUN YÖNETİM LİSTESİ

Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu şu şekilde, asil üyeler, Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Yiğit Alp, Ömer Sağıroğlu, Önder Bülbüloğlu, Faruk Kanca, Emin Kahraman, Haluk Şahin, Mesut Çağlar Bozoğlu, Cahit Erdem, Zeyyat Kafkas, Müminhan Bilgin, Ertuğrul Doğan, Yalçın Orhan ve son olarak Serdar Ekrem Şirin oldu.

TRABZON’UN 17. BAŞKANI

Trabzonspor 73. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde aldığı toplam bin 329 oy ile Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili ekibin 17. başkanı olma başarısını gösterdi.

FUTBOL BİZİM KANIMIZDA VAR

Ağaoğlu, ekonomik sorunların ve çözüm bekleyen sorunları yapılacak ilk iş olarak bildirdi. Yıllık faizi, kur farkı giderleri, gelirinin tamamına yakın olan bir bilanço ile işe başladıklarını belirten başkan, banka borçlarının zaman kaybedilmeden yeniden yapılandırılması ve Trabzonspor’a nakit para sağlamaya çalışacağız dedi. Tarih veren başkan, aralık ayına kadar kısa dönem borçların miktarını azaltmak ilk hedefleri olduğu ifade etti. Kulübün altyapısına da el atan başkan, altyapı yeniden düzenlenerek Trabzonspor'un ihtiyaçlarına cevap verecek düzeye çıkması gerektiğinin altını çizdi. Trabzon, futbolun kitabını yazmış bir şehirdir diyen Ağaoğlu, ‘’Futbolun kitabının felsefesinin yazıldığı bir şehirde, 100 yılı aşkın bir süredir bu coğrafyanın futbolla yatan kalkan, bilimsel futbolu ilk defa ülkeye öğreten bir şehrin evlatlarıyız ve böyle bir kulübün taraftarıyız’’ şeklinde konuştu. Geldikleri noktada birtakım sıkıntılarla yüz yüze olduklarını ifade eden yeni başkan Ağaoğlu, ‘’futbol bizim kanımızda ve damarlarımızda var’’ dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr