15.06.2022-15:20 (Son Güncelleme:15.06.2022-15:20)

Sosyal medya fenomeni Pucca, telefonunu çaldırınca hırsızların şantajına uğradı. Çıplak fotoğraflarını yayınlayacaklarını söyleyen hırsızlar, Pucca’dan öyle bir şey istedi ki ünlü fenomenin takipçileri şaşkına döndü. İşte detaylar...

1

Paylaşımı mide bulandırdı


Pucca, bir zamanlar iş adamlarının para karşılığında yaptıklarını anlatan dışkı olayıyla sosyal medya gündemine damga vurmuştu.

2

Telefonunu kaptırdı


Henüz gündemden düşmeden, geçtiğimiz günlerde telefonunu çaldıran ünlü fenomen, yine adından söz ettirmeyi başardı.

3

Sosyal medya hesabında ifşa etti


Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başına gelen hırsızlık olayını takipçileriyle paylaştı. Hırsızlardan aldığı şantaj dolu maili de ifşa etti.

4

Karşılığında 500 bin TL istediler


Telefonunu hırsızlara kaptırdığını açıklayan Pucca, "8 Haziran gecesi telefonum çalındı arkadaşlar... Sonrasında bana, telefonumda çıplak fotolarımın bulunduğu, ortaya atmamaları karşılığında 500 bin TL istedikleri bir mail geldi.” sözleriyle paylaşım yaptı.

5


Ünlü fenomen açıklamasına “G..ümün fotosu 500 binmiş diye düşünürken, çıplak foto biriktirmeyecek kadar internet kaşarı olduğum aklıma geldi. Yani aklı olan biri beni tehdit edecek olsa, 'Photoshopsuz fotoğraflarını koyarız' derdi. O yüzden yalandan da olsa götümü beğenirseniz sevinirim.” sözleriyle devam etti.

6

Paylaşımdan sonra mesaj yağmuru geldi


Pucca, hırsızları ifşa etmesinin ardından birçok kadın kullanıcıdan mesaj aldığını dile getirdi. "Bu arada çıplak fotoğrafları yüzünden tehdit edilen yüzlerce kadın bana yazmış. Arkadaşlar beden sizin bedeniniz, istediğinize göstermekte özgürsünüz. Bunu oraya atmak isteyende sorun var, sizde değil! Sözleriyle hemcinslerine destek olduğunu gösterdi.

7

Hemcinslerine destek oldu


Pucca kendisine gelen mesajlardan sonra “Özellikle ergen kız kardeşlerim böyle durumda annelerinize anlatın, sizi anlayacaktır, arkanızda duracaktır. Anlamaz demeyin emin olun anneleriniz de sizin geçtiğiniz yollardan geçti..." sözleriyle paylaşım yaptı.

8


Ünlü fenomenin bu yaklaşımı herkes tarafından takdir edildi.

Telefonunu çaldıran Pucca’ya şantaj şoku! Ünlü fenomen hırsızların istekleri karşısında ne yapacağını şaşırdı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in gecesi...

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

Ece Seçkin Arabistan'da tesettüre girdi:...

Kızılcık Şerbeti'ndeki ''Atatürk'' sahne...

Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anl...

Engin Polat'tan aylar sonra maskeli payl...

Kızılcık Şerbeti'nde soyunma cezalı tavl...

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'...

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil’in cinsiyet d...

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topa...