04.05.2024-14:10 (Son Güncelleme:04.05.2024-16:43)

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminin vazgeçilmez isimleri olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bu defa gazeteciye yapılan çirkin saldırıyla gündeme geldi.

1


Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminin vazgeçilmez isimleri olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çiftini görüntülenmek isteyen muhabirler mekandan çıkan bir kişi tarafından darp edildi.

2


Yaşanan korkutucu anlardan sonrası iki isim de özür mesajı yayınladı.

3


Son zamanların en popüler isimlerinden biri olan Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısına vokalistlik yaptığını kabul eden Serenay Sarıkaya'nın bu açıklamasından sonra yeni bir aşka yelken açtığı dedikoduları güçlenmişti.

4


Geçtiğimiz günlerde el ele görüntülenen ünlü çiftin aşkı resmen belgelenmiş oldu.

5


Attıkları her adım ayrı olay olan ünlü çift bu defa çirkin bir saldırı ile gündeme geldi. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Mert Demir, Beşiktaş'taki bir otelde sahne aldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile buluşmak üzere Fatih'teki bir mekana geçti. Çifti, mekan çıkışı kamuya açık bir alanda görüntülemek isteyen gazetecilere ise çirkin bir saldırı düzenlendi. Mekandan çıkan bir kişi, hakaret ederek; "Basın gidin buradan" diyerek gazetecileri göndermeye çalıştı.

6


Aynı kişi, önce gazetecilere tekme - tokat saldırdı. Ardından da çevredeki evlere seslenip destek istedi. Evlerin birinden çıkan bir adamla birlikte gazetecilere hakarette bulunup, fiziksel saldırıya devam etti. Aynı kişiler, gitmek isteyen gazetecilerin araçlarına tekme ve yumruklarla zarar verdi. Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in menajerleri, konuyla ilgili açıklama yaptı.

7


Serenay Sarıkaya'nın menajeri: Dün gece yaşanan ve basına yansıyan olayla ilgili sanatçımız Serenay Sarıkaya’nın konuya dair haberinin ve ilgisinin olmadığını, yaşanan olayla ilgili üzüntü duyduğumuzu ve şiddetin her türlüsüne karşı durduğumuzu bildirmek isteriz. Mert Demir'in menajeri: Dün gece yaşanan olayı sanatçımız Mert Demir ve ekibi olarak bizler olayın ertesi günü üzülerek öğrendik. İlgimiz olmayan ve bizim dışımızda gerçekleşen bu olayın yaşanmasından, basının haber alma hakkına müdahale edilmesinden ve her türlüsüne karşı olduğumuz şiddetin kullanılmasından dolayı çok üzgünüz. Muhabir ve kameraman arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in gecesi olaylı bitti: Çiftten kare almak isteyen gazeteciye tekmeli saldırı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Ediz Hun'dan şaşırtan itiraf...

Sahnedeki tuhaf tavırları ile dikkat çek...

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan h...

Hangi dine mensup olduğunu öğrenince ina...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Engin Polat'tan aylar sonra maskeli payl...

Survivor’da cinsel hayat var mı, cinsel...

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil’in cinsiyet d...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

30 yıllık kedicikten Adnan Oktar açıklam...