03.05.2024-12:30 (Son Güncelleme:03.05.2024-12:30)

Youtube programına katılan Çağlayan Topaloğlu, amcası Hilmi Topaloğlu'nun sayesinde meşhur olan Özcan Deniz'e zehir zemberek laflar söyledi.

1


YouTube kanalında konuşan Çağlayan Topaloğlu, amcası Hilmi Topaloğlu sayesinde adını duyuran Özcan Deniz'e isyan etti.

2


"Telefonlarımı dahi açmıyor. Ama Özcan Deniz olduysa amcam Hilmi Topaloğlu ve babam sayesinde oldu.

3


Eşeğin hatırı olmasa bile sahibinin de mi hatırı yok!" sözleriyle sitem eden Topaloğlu'nun açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

4


Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun oğlu ve aynı zamanda ünlü müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun yeğeni olan Çağlayan Topaloğlu, geçtiğimiz günlerde Pınar Kerimoğlu'nun programının konuğuydu.

5


2003 yılında hayatını kaybeden Prestij Müzik'in sahibi Hilmi Topaloğlu sayesinde pek çok ismin yükseliş yaşadığını ve Türk müziğine damga vurduğunun altını çizen Çağlayan Topaloğlu, "tek isim" hariç tüm ünlülerle iletişimde kaldığını söyledi.

6


Prestij Müzik ile adını duyuran Özcan Deniz'e öfkeli olan Topaloğlu, "Bir tek Özcan Deniz'le görüşmüyorum. Kendisini geçtiğimiz günlerde aradım. Bir şarkısını okumak isteyecektim, telefonlarımı dahi açmadı. Özcan Deniz olduysa eğer bu amcam Hilmi Topaloğlu ve babam Mustafa Topaloğlu sayesinde" diyerek ateş püskürdü. Deniz'in bu hareketleri karşısında büyük bir şok yaşadığını söyleyen Topaloğlu, "Eşeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır, ekmek yediğin kaba pislemeyeceksin, tükürmeyeceksin" şeklinde sözlerini sürdürdü.

7


Deniz'in kendisini düğüne çağırıp çağırmadığı da sorulan Topaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Düğün zaten yok, hiç oraları sorma bile. Telefonlarımızı açmayan adam bizi düğününe neden çağırsın? Hayat bir an o da bu an, yarının garantisi yok. Her tarafa güzellikler bırakmak lazım. Benim hayata bakış açım çok farklı, onun hangi kafada olduğunu bilemiyorum"

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu Özcan Deniz'i yerden yere vurdu: ''Eşeğin hatırı olmasa bile...''
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkan Şoray'ın KKTC ziyaretine sağlık e...

Ezel'in kadrosu yıllar sonra bir arada:...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in gecesi...

Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anl...

Hangi ünlüler alevi kökenli?

Hangi dine mensup olduğunu öğrenince ina...

Saba Tümer'den aşk orucu tavsiyesi: Sırr...

Survivor’da cinsel hayat var mı, cinsel...

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'...

Yalı Çapkını dizisinin genç oyuncusu ney...