Pucca kimdir, evli mi, çocuğu var mı? Selen Pınar Işık kimdir? Yazar Pucca'nın gerçek adı ve biyografisi

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen ve uzun süredir adını duyurmaya devam eden Pucca'nın bu sektöre nasıl giriş yaptığı ve kim olduğu internet üzerinden araştırılmaktadır. Pucca kimdir? Pucca evli mi? Pucca nasıl meşhur oldu? Pucca'nın kitapları neler? sorularına yanıt arayan vatandaşlar için tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

05.05.2022-19:17 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-19:17) Pucca kimdir, evli mi, çocuğu var mı? Selen Pınar Işık kimdir? Yazar Pucca'nın gerçek adı ve biyografisi

Pucca'nın kitabının sinema filmine dönüşmesi zamanında çok ses getirdi. Bunun üzerine adını sıkça duyduğumuz Pucca'nın twitter da fenomen olmasının ardından yaptığı paylaşımlar gündeme gelmeye başladı. Dobralığı ve açık sözlülüğü ile bilinen Pucca'nın kim olduğu, gerçek adı, yaşı ve mesleği merak konusu oldu. Pucca ne demek? Pucca'nın gerçek adı ne?

Pucca kimdir?

Gerçek adı Selen Pınar Işık olan Pucca, 1987 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Karşıyaka'da kız lisesinden mezun olduktan sonra Ankara Radyo Televizyon Sinema bölümüne giriş yapmasının ardından devamında Gazetecilik ölümünden diploma sahibi oldu.

Anne ve babasının küçük yaşlarda boşanması ve üvey babadan taciz görmesi üzerine kız kardeşini alarak babasının yanında hayatına devam eden Pucca'nın geçmişinin acı dolu hikayesi var.

Pucca kimdir?

Meşhur olmasını sağlayan olay

Uzun dönemdir tanınan Pucca, nasıl meşhur olduğuna dair açıklamalarda bulundu. Yazdığı kitaplara başlama nedeni sevenleri tarafından merak edilirken radyoda sesli günlük tuttuğu zamanlara giderek geçmişini paylaştı.

Radyoda sesli günlük tutarken bütün olayları sadeliğiyle anlatıp aldığı çizmeden, sevgilisiyle sorunları ve ev sahibiyle yaptığı kavgaları anlatırken kendi bir anda televizyon kanalında montaj yaparken bulunduğunu söyledi.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Pucca özellikle twitter fenomeni olurken hesabında eski sevgilisini rezil etmek için yazdıkları ve devamında kitaba giriş yaptığını açıkladı.

Pucca ne demek?

Pınar Işık kendi adından çok Pucca lakabıyla tanınmaktadır. Sosyal medya, magazinde ve yer aldığı bütün projelerde Pucca olarak bilinen Işık'ın neden bu ismi kullandığı ve Pucca'nın ne demek olduğu fazlasıyla merak konusu oldu. Pucca; kör, sağır, küçük bir kız ve sevgilisinin peşinden sürekli onu öpmek için koşan bir çizgi film karakteridir. Pınar Işık'a bir arkadaşı Pucca'nın oyuncağını hediye ediyor o günden sonra hayatında iz bıraktığını ve etkilendiği belirtilerek kendini Pucca olarak devam ettirdi.

Filme dönüşen kitabı

Yazdığı kitapların yoğun ilgi görmesi üzerine 2014 yılında Pucca'nın yazdığı bir kitap sinema ekranlarına yansıtıldı. ''Hadi İnşallah'' isimli sinema filminde Murat Boz, Büşra Pekin, Cezmi Baskın ve Sinai Yurtsever yer alırken kitap gibi sinema sektöründe de büyük önem kazandı.

Pucca'nın kitapları

Pucca evli mi?

28 yaşındaki genç yazar Pınar Işık, oyuncu Osman Karagöz ile 2015 yılında dünya evine girdi. Fakat bir süre evli kalınan ilişki boşanma ile sonuçlandı. Bu evlilikten Batı adında bir çocuk dünyaya geldi.

Pucca kitapları

-Küçük Aptalın Büyük Dünyası, 2010, Okuyan Us Yayınları

-Ve Geri Kalan Her Şey, 2011, Okuyan Us Yayınları

-Allah Beni Böyle Yaratmış, 2012, Okuyan Us Yayınları

-Ay Hadi İnşallah!, 2013, Okuyan Us Yayınları

-O Adam Buraya Gelecek, 2015, DEX

-PuCCa Günlük - Pembe, 2016, DEX

-PuCCa Günlük - Siyah, 2016, DEX

-Şimdi Biz Neyiz?, 2017, DEX

-Peki Ya Şimdi?, 2019, İndigo

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal