09.05.2024-15:23 (Son Güncelleme:09.05.2024-15:23)

Survivor'da yakınlıkları izleyicilerin dikkatini çeken Yunus Emre ve Aleyna arasındaki dostluğa nazar değdi. Acun Ilıcalı’nın açıklaması sonrası mavi takıma geçen Yunus Emre’ye eşinden de destek geldi. Beria Özden’in sosyal medya paylaşımı görenlerin aklını karıştırdı.

1


Survivor All Star’da finale adım adım yaklaşan yarışmacılar hem zorlu koşullara hem de rakiplerine karşı mücadele veriyor.

2


Aleyna Kalaycıoğlu, Nagihan Karadere ve Nefise Karatay'ın şikayetini dikkate alan Acun Ilıcalı, mavi takımdaki erkek yarışmacı eksikliğine dikkat çekip Yunus Emre'nin takımını değiştirerek Mavi takıma göndermişti.

3


Bu durum sonrası tepki gösteren Yunus Emre Özden mavi takımda olmaya zamanla alıştı. Hal böyleyken izleyiciler Survivor All Star’da yaşananlar kadar yarışmacıların yakınlarını da yakından takip ediyor.

4


Yunus Emre’nin eşi Beria Özden’den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

5


Sosyal medya hesabında "Dostuna küsen düşmanıyla yatıp kalkıyor. Menfaati biten masadan kalkıyor. Çekemeyen arkadan konuşuyor. Yaşanmamışlar yaşanmış gibi anlatılıyor. Herkes herkesle çok samimi ama kimse birbirini sevmiyor" yazılı bir görsele yer veren Beria Özden paylaşımına şu notu düştü:

6


"Bire bin katmalar, iftira, nankörlük, işine gelinmeyen davranışlar, hiç alakasız insanların boş konuşmaları, primciler, yalancılar, dümenciler, hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamaya devam etmeler... Yaşı yok, genci - yaşlısı yok. Hiç günah işlememiş insan yoktur. Günahlardan arınırsın. El birliğiyle arındırırlar. Allah'ın adaleti sana bu hayatta aynı yaşatır. Durduğun yerde günahlarını hafifletiyorlar. Hayat çok acımasız ve insanlar kötü niyetli. Kendin olmak birinin kuklası olmaksa böyle yaşama! Allah seni bunun için yaratmadı. Beria Özden’in bu paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından Aleyna Kalaycıoğlu ve Nagihan Karadere’ye yönelik olarak yorumlandı.

7


Acun Ilıcalı, mavi takımın 6 kez üst üste yarışmacı kaybetmesinin ardından düzenlenen acil durum konseyinde; Aleyna, Nagihan ve Nefise’nin şikayetini de dikkate alarak Yunus Emre’nin mavi takıma geçtiğini açıklamıştı. Yunus Emre bir süre sonra konuya dair yaptığı açıklamada “Aleyna, insanları basamak olarak kullanmaya öyle alışmış ki basar geçer" ifadelerini kullanmıştı. Yunus Emre "Bütün düşmanlar bir baktım ki dost olmuş" diyerek Aleyna Kalaycıoğlu ile Nagihan Karadere'nin tekrar sıkı fıkı olmasına göndermede bulunmuştu.

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den tehdit gibi sözler: ''Mezara tek gireceksin''
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Sahnedeki tuhaf tavırları ile dikkat çek...

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan h...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

Saba Tümer'den aşk orucu tavsiyesi: Sırr...

Acun Ilıcalı sinir krizi geçirdi! İddial...

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in ces...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

30 yıllık kedicikten Adnan Oktar açıklam...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasın...

Eda Ece kızı Mina ile ayna pozu verdi! O...