09.03.2019-13:44 (Son Güncelleme:09.03.2019-13:38)

Tekirdağ'da Aranan 44 Kişi Güvenlik Ekipleri Tarafından Yakalandı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde farklı suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 44 kişi güvenlik ekipleri tarafınfan yakalandı.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre, Süleymanpaşa Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe çapında haklarında yakalama kararı bulunan kişilere ilişkin harekete geçti.

Güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulama ve operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 44 zanlı ele geçirildi.

Polisin yaptığı aramalarda bir ruhsatsız tabanca, bir av tüfeği, hırsızlık suçundan elde edildiği ortaya çıkan bin 130 lira, 114 şişe içki ve 94 paket sigaraya el konuldu.

Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

CEZAEVİNE GÖTÜRÜLEN ZANLI KAÇMAYA ÇALIŞTI

Diğer yandan geçtiğimiz hafta, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, hakkında verilen 10 senelik hapis cezası kesinleşince tutuklanan Ali S. (20), cezaevine götürülürken, kaçmak için polis aracından atladı. Yaralanan Ali S., hastanede tedavi altına alındı.

Malkara'daki bir beraber vatani vazifesini yapan Ali S., daha önce işlediği bir suçtan sebeple hakkındaki 10 sene hapis cezası kesinleşince, gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ali S., hafif ticari polis aracına bindirilerek, Tekirdağ'a cezaevine sevk edilmek için yola çıkarıldı. Araç, İnecik Mahallesi civarına geldiğinde Ali S., firara kalkıştı. Aracın kapısını açıp yola atlayan Ali S., yaralandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr