02.10.2018-10:54 (Son Güncelleme:02.10.2018-10:50)

Marco Silva, Cenk Tosun’a Güveniyor!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’da forma giyen milli futbolcumuz Cenk Tosun’a menajeri Marco Silva’dan destek geldi.

Everton menajeri Marco Silva, Premier Lig’in 7. haftasında oynanan Fulham maçında bu sezon ilk kez ağları sarsan Cenk Tosun hakkında açıklamalarda bulundu.

Silva, Cenk Tosun’un Fulham karşısında attığı golün milli oyuncunun sezonun geri kalan haftalarındaki performansını olumlu etkileyeceğine inandığını ifade etti.

Fulham maçında 55. dakikada oyuna giren ve 66. dakikada takımının 2. golünü atan Cenk Tosun, bu golle bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. Portekizli teknik adam Marco Silva, 27 yaşındaki forvetin gol atamadığı dönemde kendisini çok kötü hissettiğini ve takımdaki değerini sorguladığını vurgularken, "Cenk, bitiriciliği çok iyi bir hücum futbolcusu. West Ham karşısında bulduğu şansları gole çeviremediği için çok üzgündü fakat Fulham’a karşı hem kendisi hem de bizim için çok değerli bir gol kaydetti. Cenk’in sezon içinde gol atmayı sürdüreceğine eminim." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr