27.11.2021-15:04 (Son Güncelleme:27.11.2021-15:36)

Erkan Petekkaya'dan Dolandırıcılık İtirafı!

Hayat verdiği her karakterle izleyiciyi ekran başına kilitleyen başarılı oyunculardan biri olan Erkan Petekkaya’nın yaptığı itiraflar gündem oldu. Ünlü oyuncu dolandırıldığına dair detayları anlattı…

Yer aldığı bütün projelerde karakterlere verdiği gerçekçi yansımalarla adından çokça bahsettiren usta oyuncu Petekkaya samimi açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu dizi sektörü başta olmak üzere özel hayatına dair bilinmeyenleri de anlattı. İki buçuk yıl önce dolandırıldığını söyleyen Erkan Petekkaya, olayın nasıl gerçekleştiğini ve kimlerin bu işe karıştığından bahsetti.

PETEKKAYA: ÇAYCIDAN DA OYUNCU OLUR!

Posta gazetesinin ünlü oyuncuyla yaptığı röportajda dizi sektörü hakkındaki soruya Petekkaya oyunculuk için eğitimin şart olmadığının altını çizdi. Oyuncu sözlerine, “Mesleğimizi yaptığımız bu tür alanda konservatuar eğitiminin şart olduğuna inanmıyorum. “Mankenden oyuncu olur mu?” diye bir tartışma vardı. Tabii ki olur! Çaycıdan da doktordan da oyuncu olur, yeter ki yetenek olsun. Tabii ki bir eğitim alınması gerekiyor çünkü bu başarıyı etkiler. Sektör zaten çok ilerledi. Artık birçok oyunculuk okulu var ama tiyatro yapabilmek için eğitim gerekiyor. Çünkü tiyatro başka bir şey. Orada çırılçıplaksınız” sözleriyle belirtti

OYUNCU ERKAN PETEKKAYA: KENDİMİ HİÇ BEĞENMEM

Röportaja dair bir başka güzel nokta ise rol aldığı dizide her karakteri farklı ve yaşıyormuşçasına üst düzey bir performansla sergileyen oyuncunun kendini beğenip beğenmediği sorusuydu. Ünlü oyuncu bu soruya karşılık kendini hiç beğenmediğini söyledi. Erkan Petekkaya sözlerine, “Kendimi hiç beğenmem zaten oyunculukta güzellik çirkinlik önemsizdir. Oyunculukta “Ben oldum” dediğin an bitersin. Hayata gözlerimi kapatırken bile “Keşke şunu söyle oynasaydım” diyeceğim herhalde. Çünkü bizim mesleğimiz; ufku açık, ucu bucağı belli olmayan bir meslek ve her zaman daha iyisi muhakkak vardır” diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

ERKAN PETEKKAYA’DAN TİCARET AÇIKLAMASI

Bir zamanlar ticaretle ilgilendiği söylenilen Erkan Petekkaya’ya pandeminin işlerini nasıl etkilediğine dair soru sorulduğunda ise yine dürüst cevaplarda bulunan oyuncu; “Bir restoranım vardı, iki buçuk yıl evvel sattım ama halen paramı alamadım. Ben saf adamımdır, insanlara inanırım ve resmen dolandırıldım. Bildiğiniz profesyonel dolandırıcılara denk geldim. Sağlık olsun! Bu işin mahkemesi, adaleti var. Bir şekilde hakkımı alırım ama ticaret bana göre değil. Herkes kendi işini yapmalı. Bir de başında durmadığın iş senin işin değilmiş. Onu anladım” diyerek ticarette başına gelen talihsiz olayın perde arkasını açıkladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr