06.09.2018-10:35 (Son Güncelleme:06.09.2018-10:33)

Danimarka, Slovakya Karşısına Futsal Takımıyla Çıktı!

Danimarka Futbol Federasyonu ile milli takım futbolcular arasında ticari haklar konusunda yaşanan anlaşmazlık üzerine alt ligler ve salon futbolundan oluşturulan kadro Slovakya karşısına çıktı.

Danimarka'da Federasyon ile ticari haklar konusunda anlaşma sağlayamayan milli takım futbolcuları kampı terk etmişti. Yaşanan olaylar sonrası dün akşam Slovakya ile oynanan mücadeleye alt ligler ve salon futbol takımı oyuncularıyla çıkan Danimarka, rakibine 3-0 yenildi.

Aday kadroda yer alan 23 oyuncu ve teknik direktörün kampı terk etmesiyle büyük bir kriz yaşayan Danimarka Futbol Milli Takımı, alt ligler ve salon futbolunda mücadele eden oyuncularla çıktığı ilk karşılaşmada mağlup oldu.

Danimarka Futbol Federasyonu ile ticari haklar konusunda anlaşmazlık yaşayan milli takım futbolcuları, kampı terk etmiş ve bu durum ülkede büyük bir futbol krizine neden olmuştu.

Yaşanan bu gelişmenin ardından teklif götürülen birçok futbolcunun meslektaşlarından yana tavır alarak kadro teklifini kabul etmemesi sonrası 3. lig ve salon futbolu oyuncularından oluşturulan "Yeni" Danimarka Milli Takımı, Slovakya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşma beklenildiği gibi Slovakya'nın 3-0 galibiyetiyle sona erdi.

Fakat Danimarkalı oyuncuların pozisyon bulmakta zorluk yaşamaması da dikkat çekti. Öte yandan salon futbolu kalecisi olan Christoffer Haagh da yaptığı kurtarışlarıyla ön plana çıktı.

Danimarka, 9 Eylül Pazar günü ise UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ile evinde zorlu bir karşılaşma oynayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr