11.07.2020-14:05 (Son Güncelleme:11.07.2020-14:26)

CAS'ın 'Trabzonspor' Kararı Neredeyse Belli Oldu

UEFA'nın 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası verdiği Trabzonspor'a CAS'tan iyi haber gelecek.

HABER365SPOR / ÖZEL

3 Haziran’da UEFA tarafından Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl men cezası alan ve acil olarak 3 avukatla 20 sayfalık savunma dosyası hazırlayan Trabzonspor’a iyi haber geldi.

TRABZONSPOR KAZANDIĞI ŞAMPİYONLAR LİGİ HAKKINI BIRAKMAK İSTEMİYOR

CAS’ın 16 Temmuz’da vereceği nihai kararı bekleyen Trabzonspor FFP kriterlerini ihlal etmediğini kanıtlamak isterken, bordo mavili ekibe sadece avukatların değil TFF ve Servet Yardımcı’nın da destek olduğu bildirildi. Bu sezon en azından Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna kalarak Avrupa’ya gitmek isteyen Karadeniz Fırtınası’nın kazanılmış hakkını bir başka kulübe bırakmak istemediği bilinirken konuyla ilgili Şenes Erzik’in verdiği detaylı bilgi camianın umutlarını bir hayli yeşertti.

ŞENES ERZİK: SERVET YARDIMCI DOSYADAN ÇOK UMUTLU

Trabzonspor’un FFP kuralı yüzünden ceza almasının zor olduğunu, UEFA’nın verdiği kararın CAS’tan döneceği bilgisini aktaran Erzik, ertelenen süreçle ilgili açıklama yaparken ‘Onursal Başkanın’ CAS’ta yüzün üzerinde hakim var ve en fazla dosya futboldan gidiyor bu yüzden geç kalmaları normaldir ifadeleri dikkat çekti. Servet Yardımcı ile 1 ay önce telefonda görüştüğünü ifade eden Şenes Erzik TFF’nin Trabzonspor’un arkasında durduğunu belirtirken, yıllarca UEFA yapısının içerisinde yer almış yöneticinin ‘Konuyla ilgili Servet Yardımcı ile fikir alış verişinde bulunduk, kendisi Trabzonspor’un ceza almaması için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Hazırlanan dosyadan çok umutluymuş, CAS’ın UEFA’nın verdiği kararı büyük bir ihtimalle bozacağını umduğunu.’ bildirdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr