04.06.2018-19:59 (Son Güncelleme:04.06.2018-20:06)

Bozdağ: 'Ramazan Bayramında İzin Yok'

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Ramazan Bayramı sebebiyle idari tatil verme durumun olmadığını ifade etti.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu Toplantısı sırasında verilen arada basın açıklaması yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bugüne kadar seçim süreci büyük bir demokratik olgunluk içinde geçmektedir. Herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmış değildir’’ diye konuştu.

"RAMAZAN BAYRAMI'NDA İDARİ TATİL SÖZ KONUSU DEĞİL"

Bekir Bozdağ, Ramazan Bayramı nedeniyle idari tatil verme durumunun söz konusu olmadığını açıkladı.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "11-12-13 Haziran'da SSK ve Bağkur emeklilerimiz de maaşlarını alacaktır. Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri bayram ikramiyelerini 7 Haziran'da, SSK emeklileri 8 Haziran'da alabilecek’’ diye konuştu.

"UMARIZ Kİ ABD MUTABAKATIN GEREĞİNİ YERİNE GETİRİR"

Münbiç’in geleceği ile ilgili açıklamalar yapan Bekir Bozdağ şu şekilde konuştu:

"Bütün bunların hepsi bir takvim çerçevesinde uygulamaya konulacaktır. Hepsi de takvime bağlanmış durumdadır. Umarız ki müttefikimiz ABD, aramızdaki bu ön mutabakat çerçevesinde alınan kararların birlikte hayata geçirilmesi konusunda mutabakatın gereğini yerine getirir."

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Türkiye'nin Kandil'e bundan sonra da girebileceğini, her an her şeyin olabileceğini belirten Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Nerede terörist varsa, nerede Türkiye'ye dönük tehdit varsa, orası Türkiye için hedeftir. Hem teröristler hedeftir hem de oradaki terör kaynaklarının tamamı Türkiye için hedeftir’’ ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr