21.05.2022-19:22 (Son Güncelleme:21.05.2022-19:22)

Bein Sports Haber nasıl izlenir? BeIN Sports Haber Digiturk, D Smart, Kablo TV, Tivibu, Turkcell TV, Vodafone TV ve Türksat uydusunda kaçıncı kanalda? beIN Sports Haber kanalı Türksat frekans bilgileri ve ayarları

Bein Sports yayınlarını kaliteli ve şifresiz bir şekilde izlemeye olanak tanıyan Bein Sports Haber kanalının nasıl izleneceği merak konusu oldu. Peki BeIN Sports Haber Digiturk, D Smart, Kablo TV, Tivibu, Turkcell TV, Vodafone TV ve Türksat uydusunda kaçıncı kanalda? İşte beIN Sports Haber kanalı Türksat frekans bilgileri ve ayarları...

Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, Turkish Airlines Euroleague, Almanya Bundesliga ve daha nice ligden sayısız karşılaşma Bein Sports ekranlarında spor severlerle buluşuyor. Bir çok spor karşılaşmasını şifresiz olarak ekranlara taşıyan Bein Sports Haber kanalını nasıl ilzeyeceklerini merak eden spor severler internet üzerinden beIN Sports Haber kanalı Türksat frekans bilgileri ve ayarlarını araştırıyor. Peki BeIN Sports Haber Digiturk, D Smart, Kablo TV, Tivibu, Turkcell TV, Vodafone TV ve Türksat uydusunda kaçıncı kanalda?

BeIN Sports Haber Digiturk, D Smart, Kablo TV, Tivibu, Turkcell TV, Vodafone TV ve Türksat uydusunda kaçıncı kanalda?

Bein Sports Haber kanalını izlemek isteyenlerin çanak antenlerini Türksat 4A uydusuna ayarlaması gerekiyor. Eğer kullanılan çanak anten Türksat 4A uydusuna göre ayarlanmış ise uydu kurulum menüsü içerisinde yer alan ‘Frekans Ekle’ bölümüne giriş yapılmalıdır. Bu bölüm farklı cihazlarda 'Transponder Ekle', 'Manuel Kanal Arama' gibi şekillerde olabilir.


Frekans ekle menüsüne giriş yapılmasının ardından ‘Uydu Adı’ kısmında Türksat 4A seçilir. Böylelikle Bein Sports Haber frekans bilgileri girilebilir ve şifresiz olarak Bein Sports yayını izlenebilir.

Digiturk, D Smart, Kablo TV, Tivibu, Turkcell TV, Vodafone TV ve Türksat uydusunda izlenebilen Bein Sports Haber, Digiturk’te 83. kanaldan izlenebilecek. İşte Bein Sports Haber frekans bilgileri:

Uydu: Türksat 4A

Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

Frekans: 12379

Symbol Oranı: 30000

FEC: 3/4

kursat@haber365.com.tr