27.07.2018-20:45 (Son Güncelleme:27.07.2018-20:46)

AK Parti Müşahidi Mevlüt Bengi'nin İntikamı Alındı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, AK Parti sandık müşahidi Mevlüt Bengi'yi katleden PKK üyelerinden biri sağ yakalandı, ikisi de ölü olarak etkisiz hale getirildi.

Ağrı Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, Ağrı Dağı'nda bölücü terör örgütü üyelerinin etkisiz hale getirilmesine dair operasyonlarını devam ettiriyor.

2 TERÖRİST ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

Gerçekleştirilen bu operasyonlar çerçevesinde bölgede yürütülen operasyon esnada, bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle silahlı çatışma sağlandı. Çıkan çatışma sonucunda, bir PKK’lı terörist sağ, 2 terörist ölü olarak etkisiz hale getirildi.

SAĞ YAKALANAN TERÖRİST HER ŞEYİANLATTI

Operasyon bölgesinde yapılan aramada bir M-16 piyade tüfeği, 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 tabanca, 5 el bombası, 10 kalaşnikof ve 2 M-16 şarjörü, bir güneş paneli, 1 laptop, 3 telsiz, elektrik kablosu ve çok miktarda erzak, doküman ve tıbbi malzeme ele geçirildi.

MEVLÜT BENGİ'NİN KATİLLERİ OLDUKLARINI İTİRAF ETTİ

Sağ ele geçirilen PKK mensubunun alınan ifade sonucu, mevzu bahis 3 PKK’lı teröristin, 26 Haziran 2018 tarihinde Ağrı Dağı'nda Mevlüt Bengi'nin öldürülmesi olayının planlayıcısı ve uygulayıcılarından oldukları belirlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr