28.04.2024-10:12 (Son Güncelleme:28.04.2024-10:12)

Serdar Aziz Galatasaray’ın golüne sevindi iddiası: Mert Hakan Yandaş’tan açıklama geldi

Süper Lig’de evinde Beşiktaş’ı konuk eden Fenerbahçe’de maç öncesinde tecrübeli oyuncu Serdar Aziz’in Galatasaray’ın golünü öven sözleri nedeniyle kadroya alınmadığı iddia edilmişti. Sarı lacivertli futbol Mert Hakan Yandaş’tan ise bu iddiaya yanıt geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig’deki derbi maçında Beşiktaş’ı Batshuayi ve İrfan Can Kahveci’nin golleriyle 2-1 yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü. Ancak maçtan önce yaşanan bir olay ise en az karşılaşmanın kendisi kadar çok konuştu. Karşılaşma öncesinde Serdar Aziz ile ilgili ortaya atılan bir iddiaya sarı lacivertli bir başka oyuncudan yanıt geldi.

Serdar Aziz Galatasaray’ın golüne sevindi iddiası

Mynet’in yer verdiği habere göre; Önemli derbi öncesinde Serdar Aziz'in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. İddialara göre, Fenerbahçe takımı, dün oynanan Adana Demirspor - Galatasaray maçını birlikte izlerken, Serdar Aziz'in Kerem Demirbay'ın attığı gol sonrasında "Ne güzel gol attı" dediği, bunun üzerine Mert Hakan Yandaş ile arasında ciddi bir tartışma çıktığı belirtildi.


Tartışmanın ardından kadro dışı bırakılan Serdar Aziz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Bir adım öne çıkabilmek için şahsiyetini geride bırakan insanlardan olamayız' ifadeleriyle dikkat çekti.

Mert Hakan Yandaş’tan iddialara yönelik açıklama

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Fanatik gazetesi muhabiri Yakup Çınar'ın bir gönderisini alıntılayarak "Hala titriyorsunuz, köpek gibi korkuyorsunuz ki algılarınız bitmiyor. Malum taktiklerinizle devam. Zaten size de bu yakışır." dedi.


kursat@haber365.com.tr