15.04.2019-14:18 (Son Güncelleme:15.04.2019-14:08)

AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki'den Önemli Açıklama: Yeniden Sayılsa Sonuç Farklı Olur

AK Parti'nin Ankara adayı olan Mehmet Özhaseki'den çok konuşulacak bir açıklama geldi. Özhaseki, "Keşke mümkün olsa da tarafsız gözlemciler otursalar Ankara ve İstanbul'u tekrar saysalar emin olun netice çok daha farklı değişir" dedi.

Ankara'da Millet İttifakı Adayı CHP'li Mansur Yavaş'a karşı katıldığı seçimi kaybeden AK Partili Mehmet Özhaseki, İstanbul ve Ankara seçimleri ile alakalı dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özhaseki, "Keşke mümkün olsa da tarafsız gözlemciler otursalar Ankara ve İstanbul'u tekrar saysalar emin olun netice çok daha farklı değişir" dedi.

Farklı ziyaretler çerçevesinde memleketi Kayseri'de olan Özhaseki, partisinin il başkanlığı binası önünde basın mensuplarına konuştu. Özhaseki'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"KEŞKE YENİDEN SAYILSA, SONUÇ ÇOK FARKLI OLUR"

Mehmet Özhaseki, bir muhabirin, İstanbul seçimlerindeki son durumu sorması ardından şunları söyledi:

"İstanbul seçimleriyle alakalı partimiz üstüne düşen her şeyi yapıyor. Şunu biliyoruz ki sandık emniyeti çok önemliymiş, partimize düşen en önemli iş sandıkların emniyetini sağlamakmış. Birçok yerde müşahidimiz olmayınca itiraz edilmeyince sandıklar tekrar açılıp sayılamıyor. Bundan sebeple de birçok oy kaybına uğradığımızı bir defa daha anladık. Biz güçlü bir partiyiz fakat sandıklara sahip çıkma hususunda bu seçimlerde biraz yetersiz kaldığımızı kendimizde görüyoruz. Bunu da değerlendiriyoruz zaten. Çünkü her açılan sandıkta bizim oyumuz artıyor, karşı tarafın oyu düşüyor. Keşke mümkün olsa da tarafsız gözlemciler otursalar Ankara ve İstanbul'u tekrar saysalar. Emin olun netice çok daha değişir. Şimdi böyle bir sonuçla karşı karşıyayız. Artık hayırlısı olsun diyoruz ve partimiz bu hususta her şeyi yapıyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr