15.05.2022-20:49 (Son Güncelleme:15.05.2022-20:49)

Adı Sevgi dizisi bitiyor mu? Adı Sevgi FİNAL mi yapıyor? Adı Sevgi sezon finali ne zaman? Adı Sevgi kaçıncı bölümde final yapacak?

ATV ekranlarının kısa süre önce izleyiciyle buluşan Adı Sevgi dizisinden üzücü haber geldi. Her hafta Pazar günü ekranlara gelen dizi aynı gün yayınlanan dizilere yenik düştü. Reyting kurbanı olan Adı Sevgi ne zaman final yapıyor sorularına yanıt aranmaya başlandı. Final kararı alan Adı Sevgi beklentileri karşılayamadı. İşte Adı Sevgi'nin ne zaman final yapacağına dair detaylar haberimizde

Koliba Film imzalı Adı Sevgi reytinglere yenik düştü. Yapımcılığını Ata Türkoğlu üstlenirken yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturmaktadır. İlk bölümü 13 Mart 2022 tarihinde yayınlanan dizisinin final tarihi belli oldu. Dram, aksiyon ve gerilim türünde yer alan Adı Sevgi dizisinin başrollerinde Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer yer alırken başarılı performanslarıda takdir gördü. Peki, Adı Sevgi neden final yapıyor? Adı Sevgi ne zaman final yapıyor? Adı Sevgi final tarihi hakkında tüm detaylar...

Adı Sevgi dizisinin konusu nedir?

İdealist bir öğretmenin öğrencilerine verdiği değer ve küçük yaşlarda evlendirilen öğrencisi Zeynep için yapılan çaba ele alınmaktadır. Zeynep'i zorla evlendirilmesi sonucunda kınasında kaçarak en sevdiği yer olan okula sığındı. Elif öğretmenin, Zeynep'e yardım etmelerinin sonucunda evlendirildiği kişinin o bölgenin en zengin ailesi olan Baykaraların oğlu Volkan'dır. Elif öğretmen ve birçok kişi kendini Zeynep için seferber eder.


Adı Sevgi oyuncu kadrosu ve karakterler

Emir Baykara (Yunus Emre Yıldırımer)

Elif Türkan (Gizem Güneş)

Volkan Baykara (Mert Doğan)

Zeynep Aydan (Asya Kasap)

Ekrem Baykara (Fatih Al)

Gülendam Aydan (Asena Keskinci)

Esma Aydan (Sıla Korkmaz)

Mehmet Aydan (Esad Polat Güler)

Şükran Özer (Mehtap Bayri)

Macide Baykara (Nihan Büyükağaç)

Adı Sevgi neden final yapıyor?

Her hafta Pazar günü ekranlara gelen Adı Sevgi, yine aynı gün olan TRT1'de Teşkilat ve Yargı dizilerinin reytingleriyle baş edemedi. Adı Sevgi reytinglere kurban gitti. Beklenilen getiriyi sağlayamayan diziden final kararı geldi. Dizinin peşini aksilikler bırakmadı. Fatih Baykara rolüyle ekranlara gelen Fatih Al'ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Adı Sevgi dizisi ne zaman final yapıyor?

13 Mart 2022 tarihinde başlayan dizi 15 Mayıs Pazar günü 20.00'da 10.bölümüyle ekranlara gelecek. ATV dizisinin 11.bölümde final yapacağı söylerken yapım şirketi reytinglerin düzelmesi halinde 13.bölüme kadar uzatılacağını açıkladı. 

sahsenem@haber365.com.tr