04.06.2020-11:13 (Son Güncelleme:04.06.2020-10:56)

Adana'da Alkollü Kadın Taksiciye Bıçak Çekip Araca Saldırdı

Adana'da meydana gelen olayda, alkollü kadın kendisini taksiye almayan şoföre saldırdı. Taksiciye bıçak çeken kadın, aracın aynalarını kırdı.

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, taksi durağına gelen S.K. adlı bir kadın taksi şoförü Servet Tarhan'dan kendisini eve götürmesini istedi. Tarhan, alkollü kadını aracına almak istemezken, kadın bu duruma tepki gösterdi. Tepkinin dozunu artıran kadın yanında bulunan bıçağı çıkartarak Tarhan'ın üzerine yürüdü ve "Beni götüreceksin, yoksa seni öldürürüm." diyerek tehdit etti. Kadın daha sonra araca da saldırmaya başladı ve aracın aynalarını kırdı. Taksiciler olayı polise bildirirken, olay yerine gelen ekipler kadını gözaltına aldı.

Kadından şikayetçi olmayan Tarhan, "Kadını tanımam etmem. Götürmemi istedi, götürmeyince de aynaları kırdı. Uğraşamam, bu nedenle şikayetçi olmadım" dedi. Görgü tanığı taksici ise "Ortada bir şey yok. Duraktaki aracın iki aynasını kırmış. Gidip aynalarımızı taktıracağız." dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr