06.12.2021-14:15 (Son Güncelleme:13.12.2021-11:51)


1

HADİSE

HADİSE

Kadın haklarının ve kadının gücünün sık sık hatırlatıldığı gecede birçok ödül kadınlara ithaf edildi. İthaf edilen ödüllerden birini de Hadise gerçekleştirdi. Geceye sevgilisi Mehmet Dinçerler ile katılan ünlü şarkıcı, yeşil tonlarında uzun elbiseyle göz kamaştırdı. Ünlü şarkıcı gecede “En İyi Kadın Şarkıcı” ödülünü aldı. Hadise geceye ayrıca kadın hakları konusunda yaptığı konuşma ve sevgilisine gece boyu yanında olduğu için teşekkür etmesi ile gündem oldu.



2

EZGİ MOLE VE MERVE DİZDAR

EZGİ MOLE VE MERVE DİZDAR

Geceye birlikte katılan diğer isimler ise oyuncu Ezgi Mola ve Merve Dizdar’dı. Masumlar Apartmanı’nın yıldızları “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alarak geceye imzalarını attılar. İkilinin heyecanlı halleri bir yana, tercih ettikleri siyah uzun elbiseyle geceye şık katılan isimler arasındaydılar.



3

ÇAĞLAR ERTUĞRUL

ÇAĞLAR ERTUĞRUL

“En İyi Erkek Oyuncu” kategorisindeki ödülün sahibi yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul oldu. Ünlü oyuncu ödül alma sırasında Tamer Karadağlı’ya yaptığı gönderme ile çok konuşuldu. Ertuğrul kendine güldürürken aynı zamanda Karadağlı-Yalçın arasındaki yaşanan gerginliği de hatırlatmış oldu.



4

EDİS

EDİS

Şarkılarıyla yediden yetmişe herkesi coşturmayı başaran şarkıcı Edis, Altın Kelebek’te “En İyi Erkek Sanatçı” ödülünü dün gece aldı. Ünlü şarkıcı ödül gecesinde gösterdiği performansla herkesi büyüledi. Yılın şarkısı ise Edis’in okullarda bile çalınan “Martılar” şarkısı oldu.



5

MÜGE ANLI

MÜGE ANLI

Gecede iki ödülün birden sahibi olan isim ise ünlü sunucu Müge Anlı oldu. Başarılı sunucu ödül konuşması için sahneye çıktığında yaptığı konuşma ile duygu dolu anlar yaşadı. Konuşma sırasında duygularını ifade etmekte güçlük çeken Anlı, “En İyi Gündüz Kuşağı Programı” ve “En İyi Kadın Sunucu” ödüllerini aldı.



6

MELİS SEZEN

MELİS SEZEN

Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nde ise şıklık yarışı vardı. Ödüle aday gösterilen, Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel ve Melis Sezen geceye damgasını vurdu. Eroğlu gecede giydiği kıyafetle sosyal medyanın diline düşerken, Melis Sezen ise hem kıyafeti hem de yaptığı konuşma ile gündeme düştü.



7

AYÇA AYŞİN TURAN

AYÇA AYŞİN TURAN

Geçtiğimiz haftalarda babasını kaybeden ve zor günler geçiren oyuncu Ayça Ayşin Turan ise “En İyi Romantik Dizi Kadın Oyuncusu” ödülüne layık görülüdü. Güzel oyuncu duygu yüklü konuşmasında güçlük çekerken ödülünü babasına ithaf etti.



8

KEREM BÜRSİN HANDE ERÇEL

KEREM BÜRSİN HANDE ERÇEL

“En İyi Romantik Dizi” ise yurtdışında da ödüle layık görülen Sen Çal Kapımı dizisi oldu. En İyi Dizi Çifti Ödülü ise Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e giderken, ikili ödül töreninde yer almadı.



9

İBRAHİM TATLISES

İBRAHİM TATLISES

“Yaşam Boyu Onur Ödülü” ise ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’e gitti. Gece boyunca kadın hakları konusunda konuşmalar yapıldıktan sonra Tatlıses’e bu ödülün verilmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr