23.04.2024-10:30 (Son Güncelleme:23.04.2024-11:18)


1

Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol gibi isimlerin yer aldığı Netflix'in popüler Türk yapımı dizisi Kuş Uçuşu'nun 3. ve son sezonu geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluştu.



2

'Ormanda yaşayan aslanlarla onlar tarafından görmezden gelinen avcı kuşun amansız mücadelesi'ni anlatan Kuş Uçuşu, dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını gözler önüne seriyor. İlk sezonlarında stajyer Aslı’nın Lale’yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonlandıran dizi, son sezonunda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan medya sektöründe ayakta kalma savaşına ve vazgeçişlere sahne oluyor.



3

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol'un yanı sıra Demircan Kaçel, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar, Şifanur Gül yer alıyor. Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Meriç Acemi imzası taşıyor.



4

Kendinden yaşça küçük ve tecrübesi Aslı Tuna tarafından büyük bir darbe yiyen kariyerini bir başka ve küçük bir kanalda tekrar kendi krallığını kurmaya çalışarak ayakta tutmaya çalışan Lale Kıran'ın gerçekte medyadan hangi ismi temsil ettiği merak konusu olmuştu.



5

Ortaya koyulan bir iddia ise sosyal medyayı epey karıştıracak gibi.



6

Öne sürülen bir iddiaya göre, Lale Kıran Ece Üner'in kariyer serüvenini ekranlara taşırken, Aslı Tuna ise Didem Arslan Yılmaz'ı canlandırıyor.



7

Tabii bunun bir iddia olduğunu ve karakterlerin tam anlamıyla gerçeği yansıtmadığını ancak geçmişe bakıldığında ikili arasındaki koltuk değişimlerine dair iyi bir uyarlama olduğu söylenebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr