22.04.2024-15:16 (Son Güncelleme:22.04.2024-16:17)


1

Gerek renkli kişiliği gerekse temizlik tutkusu ile adından söz ettiren ve kendini Türkiye'ye sevdiren fenomen sunucu Kadir Ezildi, Hülya Avşar'ın YouTube programının konuğu oldu. Avşar Ezildi'ye özel hayatına dair sorular sordu. Kadir Ezildi hayatında biri olduğunu itiraf etti ve yatak odası yanıtıyla dikkat çekti.



2

Temizlik tutkusu ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan fenomen sunucu Kadir Ezildi bu kez Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Programda hayatında biri olduğunu açıklayan Ezildi'den samimi itiraflar geldi.



3

Hülya Avşar Kadir Ezildi'nin özel hayatına dair açık açık sorular sordu. Avşar 'Bir gün bir sevgilin olsa nasıl öpüşeceksin? Ten tene değiyor. Ter tere değiyor. İlk beraberliğinizde nasıl öpüşeceksin ne yapacaksın? Ağzının içine girip temizlik mi yapacaksın?' diye sordu.



4

Kadir Ezildi'dan aşk itirafı geldi ve ünlü isim 'Şu an bir kız arkadaşım var. Sohbet ederken günlük duş almayı sevdiğimi belirtiyorum. Ben tabii ki hayat arkadaşımın da bakımlı olmasını isterim. Nefes kokusu, saç kokusu en nefret ettiğim şey' dedi.



5

Ezildi sözlerine şöyle devam etti; 'Ben hep anneme bunu soruyordum mesela evlisiniz sabah kalkıyorsunuz kocanıza dönüyorsunuz yani ne bileyim soğursun.



6

Ben mesela hemen kalkarım duşumu alırım, dişlerimi fırçalarım parfümümü sıkarım yatağa geri girerim' dedi .



7

Sonrasında ise sözlerini 'diye düşünüyorum' şeklinde çevirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr