18.04.2024-13:15 (Son Güncelleme:20.04.2024-17:32)


1

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kendisi gibi oyuncu olan Suphiye Orancı ile olan evlilik dışı ilişkisinden sonra 1988'de dünyaya gelen ikiz kardeşler Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler, yıllar sonra ortaya çıkmıştı.



2

1961'de Göksel Akpınar ile yaptığı evliliğinden çocuğu bulunmayan 81 yaşındaki Metin Akpınar, evlilik dışı kızları olduğunu 10 yıl önce öğrendi.



3

Müge Anlı, Almanya'da yaşayan annenin "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez.



4

Kocam evde, iyi bir fikir değil konuşmak." dediğini hatta polis çağırdığını duyurdu. Duyduklarına inanmayan Duygu Nebioğlu, çılgına döndü: "Hangi çocuklarından bahsediyor. İnanamıyorum dediklerine. Siz çok şey çaldınız benden. O aldıklarınızı bana geri verin. Nasıl görüşmek istemiyorsun. Gel bildiklerini anlatsana. Dayılarıma da tepkiliyim, beni annemle görüştürmediler. Ne olacak bu işin sonu? Anne ara. Anne gel.''



5

Yayına gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olduğunu söyleyen Dilara G. de katıldı. Ağlayarak konuşan Dilara, "Buralara kadar geldik. Hayatımızı anlatmak istiyoruz diyorduk geldik o günlere. Sesimiz 40 yıldır aslında çıkıyor. Kendi etrafımızda herkesten destek istedik. Bunun geçmişi var. Annem genelde hep böyle davranıyor, ben şaşırmadım. Bizimle aynı ülkede bile yaşamak istemiyor. Onunla ilgili haberin etkisindeyim hala." Uğur Dündar'la görüştüğünü söyleyen Dilara, "Annem Uğur Dündar'la nasıl tanıştıklarını anlatmıştı. Annem 'Senin baban Uğur Dündar' dedi. Annem bana çok detay verdi. Dosyada olduğu için konuşamıyorum. Dün Uğur Bey'le de konuştuk. Uğur Dündar, gerçekten bu konuda beni anladığını ve yanımda olduğunu söyledi. DNA testine itiraz ettim. Bu dava devam ediyor ben peşini bırakmayacağım." diye konuştu.



6

Yayına katılan Zeynep Hanım ise iddiaları ile Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Suphiye Orancı'nın o dönemlerde yakın arkadaşı olduğunu iddia eden Zeynep Hanım, kendisi için 'Çalışan bir kadındı' ifadelerini kullanınca kızı Duygu Nebioğlu adeta çılgına döndü. Ayrıca Dilara'nın babasının Uğur Dündar değil fakat yine ünlü bir isim olduğunu söyleyen Zeynep Hanım herkesi merakta bıraktı. Bazı kullanıcılar bu ismin sanatçı Ümit Besen olduğunu iddia etmişti.



7

Ancak gelen son bilgilere göre Dilara G'nin babasın Müjdat Gezen olabileceği iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr