18.04.2024-10:58 (Son Güncelleme:18.04.2024-10:58)


1

Yayın hayatına başladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisi her yeni bölümüyle büyük ses getirmeyi sürdürüyor.



2

Dizinin yeni bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu.



3

Ortaya çıkan bir spoiler sayesinde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret ve diğer detaylar ortaya çıktı.



4

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman ve Doğukan Güngör gibi sevilen isimlerin başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi her yeni bölümüyle büyük ses getiriyor.



5

Yayınlandığı günden bu yana adeta bir reyting rekortmenine dönüşen diziye bu defa Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu.



6

Nursema boşanmaya karar verdiği eşi Umut ile son bir kez konuşmak için evine geliyor ancak gördüğü sahne karşısında adeta yıkılıyor. Kendi evinde Umut'u başka bir kadınla gören Nursema öfkeden deliye dönüyor. Sahnede rol alacak figüranın arandığı ilan ortaya çıktı. Sahnenin detayları da bu sayede öğrenilmiş oldu.



7

Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüran ilanında '25-35 yaş/ Umut'la barda tanışıp kendine içki ısmarlatıyor, bölüm finalinde kız Umut'la sevişirken Nursema geliyor ve aralık kapıdan gözüküyor. Bölüm finali veriyoruz. İç çamaşırı gibi olan gecelik olacak üstünde ve öpüşme göreceğiz gibi, fakat ulusal kanal olduğundan zaten çok uzun uzun göremeyeceğiz bilgisi geldi.' ifadelerine yer verildi. Bütçe olarak da 8 bin TL nakit verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr