Altay Taraftarı Binlerce Kişi İzmir'de Meydanları Akın Etti

Altay’ın Süper Lig’e yükselmesiyle birlikte siyah-beyazlı renklere gönlünü veren yüzlerce taraftar cadde ve meydanlara doldu.

27.05.2021-00:22 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-00:22) Altay Taraftarı Binlerce Kişi İzmir'de Meydanları Akın Etti

Play-Off finalinde Altay, Altınordu’yu 1-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükseldi. 18 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen takım, Süper Lig’de en son 2002-2003 yılları arasında mücadele etmişti. O yıllarda ligi 16. sırada tamamlayan Altay, Göztepe ve Kocaelispor ile beraber küme düşmüştü. Yüzlerce taraftar, takımlarının Süper Lig’e yükselmesini tezahürat ve meşale eşliğinde kutladı.

İZMİR'DE CADDE VE MEYDANLARDA KUTLAMALAR YAPILDI

TFF 1. Lig Play-Off finalinde Altay, Altınordu’yu 1-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükseldi. Maçın bitmesiyle birlikte Altaylı taraftarlar, takımlarının Süper Lig’e yükselmesini kutlamak amacıyla İzmir meydanlarını akın etti. İzmir’in farklı semtlerinden konvoy yapan binlerce taraftar, Gündoğdu Meydanı’nda toplandı. Siyah-beyazlı renklere gönül veren binlerce taraftar, tezahürat ve marşlarla kutlama yaptı. Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen kutlamalar yapmaya devam eden taraftarlara polis ekipleri uyarılarda bulundu.

ALTAY TARAFTARINDAN BÜYÜK SEVİNÇ

Kutlamalara 85 yaşındaki emekli hemşire Gülsüm Kiraz da katıldı. Gülsüm Kiraz, “Altay çok yaşasın, birinci oldu. Çok sevinçliyiz” diyerek sevincini dile getirdi. Altay taraftarı Fehmi Ergin ise ''En büyük şampiyon Altay. 18 yıl sonra buradayız, Allah'a şükürler olsun.'' diye konuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal